Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вакви ни Надал ни Ѓоковиќ не маваат. :icon_lol:

Нејсе, новава година ми почна многу убаво, со еден тон позитива и пријатни луѓе околу мене. Во принцип сум човек што не се замара многу со нови години и слично, плус и не сум суеверен, ама ако ја тераме народската се надевам и посакувам таква да ми биде целата година.

И многу ми се безвезни изрекине: Ај и на твоја глава или Ајде оваа година да ве жениме... :facepalm:

П.с. Све да им ебам на сите постари што се поздравуваат така што наместо во образ те бакнуваат на 2.5 милиметри до устата вкопувајќи ти ужасен здив помешан од кромид, праз, руска салата и бајат леб. :tapp:

После бурниот период работа/школо, се наредија некои коцки. Испитите од ПМФ ги префрлив за да влезат ко кец на десетка во програмата на којашто студирав. Пред Нова Година финиширав со колеџот, последните испити ќе ги покрие Motorola јер стипендија. Аплицирав на Универзитетот на кој сакав да се префрлам и е на неколку блока од мене. Ме примија. Денеска си исполнувам желба од bucket list, и заминувам на одмор на Хаваи. :kruna:

Се враќам и продолжувам со ново поглавје на Универзитет, со исто темпо.

Среќна Нова!

#Perfektenschlag

На ова време џандар да си, или војник АРМ на стража.

И Грците се туп народ .....Абе чоек,колку и да се самобендисани,јаки песни вадат и спотчиња ....:pos:

Досадни се сценаристиве на серијава "Македонија"
Мислам, не ме јеби, дебата за вакцинирање? Што е ова? Дваесетти век? Демоде муабет.

Се надевам наскоро ќе почнат нови storylines за легализирање на марихуана или геј бракови. Е тоа веќе ложи народ, ова со вакциниве досадно е некако, не знам дали ќе им донесе рејтинзи...

Фатени лицата кои со мобилен телефон ги снимаа женските тушеви во Студентскиот дом Кузман – Kurir.mk

Овие јадниве, не знам колку време им требаше топла вода и парно да има у студентските, до вчера не ни знаеа дека некој ставил телефон за да ги снима колешките, требаше медиумите да им кажат, ама затоа за помалце од 24 часа ги фатиле сторителите... :facepalm:

Денеска е тој ден/ноќ кога градовите во Македонија се магични, за еден момент го снемува целото ѓубре, нечистотија и гнасотии, и се делува како некоја друга, поубава, утописка димензија.

Тоа под услов да не треба некаде да тргнеш на пат со кола.

Отишла у теретана се снима,отишла да пие кафе исто,отишла да јаде го слика сендичот од факинг ројал,отишла у некоја локална биртија каде што дечко свири синтисајзер вади најмалку 7-8 видеа како она ''лудо'' се забавува мислиш се наоѓа на концерт на Ирон мејден,и да обавезно тука мора да има една флаша у лед демек у смисол Girls gone wild поминува покрај ебаниот Капитол мол вади снимка мислиш се работи за слетување на месечината, отишла вечерта на водно се снима,после водно кафица на бензиска се снима.Мизерија,дно,и така секој ебан ден.
Имам шлајм еден тон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom