Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најголемата мистерија на форумот ми е зошто темата "Земјата е рамна?!" е во подфорумот мистерии.

Кајчо,
наредна недела треба да си го презентарам ископувањето пред апсолутно сите археолошки институции, фирми, трговци поединци и на крај странци. Што ќе се случи?
а) сите ќе се смеат
б) сите ќе умираат од смеа
:sramezliv:

ДК

Ми стигна порака од рандом број на албански.
Најверојатно не е за мене ама чисто ме интересира кој е преводот.

"drita neser hapo" - утре светло се отвори(превод на google translate) :pos::pos::pos:

Кајги,
Навистина поглупава работа од тоа да заглавиш во сообраќај поради некоја делегација, нема. Добро де не можат како сите нормални луѓе и тие да почитуваат правила, и да чекаат. Туку со нивното појавување нема правила, така да и зелено на семафор да е, ти ќе си чекаш, а дали се брзаш или не, не е важно, важно господата да поминат.

Е, минатата сабота се напив 3 литра вода во Ла Кања. И ок, идам во вц пред да си заминам нормално. Се враќам пешки дома и повторно ми се приодува. Ок, убрзувам, стигнувам пред зграда и едно типче на 35 години во 2 по полноќ ме прашува дали има жива музика во кафичот пред моја зграда, а тој стои пред него. :facepalm: Пријателче, не мораше да ме застанеш за такво глупаво прашање. Среќа, стигнав на време дома. :D А, и месец дена не пијам алкохол и планирам така да продолжам. :гик:
А, и завчера бев во една пицерија за прв пат, а, ја сонував пред неколку месеци. И, вредеше да се исполни сонот. :ајнапиво:

Кајги,се надевам дека во иднина ќе добиеш разумни модератори.
Друго нешто,пред малку лупнав глупост пред пријатели на ФБ,па одма опраив.Ама,срам ми е. :sramezliv::icon_lol:

Драга Кајгана,
Идеш на лекар и резултатите од крвната слика ти ги гледа со брзина на светлината, т.е. не е ги гледа, туку фрла око вака...

flipbook-2.gif

..., а тебе ти се високи вредностите или ниски, па и кажуваш, па тогаш ти вика да видиме каде :icon_lol: Па после со упат се препраќате кај други доктори:coffee:

ДК

Наједноставните работи во животов ми испаѓаат најкомплицирани. Секош мора нешто да се усери.
Во чест на празников да си запалам едно 5-6 илјади свеќи и да се надевам на нешто поарно времиња.

Стварно веќе се нервирам со времето,кога си во школо сонце сега кога се има слободни денови најавуваат дожд и нестабилно време.А и "пун" сум ко брод деновиве а ретко кога е така.Никогаш вака не сум се нервирал за времето :mad:

Кајги,јас јадам големо чоколадо Дорина-Млечна,250 грама.
Тоа е мојата чоколадна терапија. Вкусна чоколада е. :D:pos:

Драга најјаки ми се овие шо замарет во пп за секс и ти улетвет со муабетот "Те пратам подолго време ми се свиѓа како размислуваш дали си за кафе и за нешто плус?"...А ја грефчето сите постој ми се во кладилница :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom