Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Есапот дома и на пазар не е ист:kezec:

Толку сум смотан чоек што успеав и таму на сред гласање да се избрукам. :ROFLMAO: Едниот шо надгледуваше мислиш со поглед ќе ме убиеше. Ќути, не стигнав до инциденти. :ROFLMAO: Смотана бе, шо очекуваш од изгубен случај. :D Башка погрешно заокружив, ништо чудно и неважечко да ми биде. Среќа што воопшто успеав да си го земам листот назад. :ROFLMAO: А и за малку личната карта таму за поклон ќе им ја остаев.
Може сеа вака фино лепо да се укопам у земја од срам? :noze:

Жално е што тоа млади луѓе се вреѓаат меѓу себе ради политички партии. Жално е тоа што никад и немаат згрешено еден на друг , а се праат подоле од гомно ради политички партии што ништо добро им немаат донесено во животот. Ради ваквиот селски менталитет никогаш нема да не биде. Кој и да победи од сегашниве нема да направи добро за државата и народот. Земјава е веќе подолго време отидена во курац и ништо нема да ја оправи. Кој може да избега на страна супер, на ние што остануваме Господ нека ни е на помош пошто лошо по секако ни се пишува без разлика кој ќе победи.

sec.mk (државна изборна комисија) изгледа ги изненади посетеност на сајтот денеска како што снегот го изненадува коце секоја зима

Пет посто се доволни да ја угушиме ламјата.
БРАВО ДРУГАРИ
Не ми се верува дека на крајот ќе успееме.

Латас почна да се лигави на телевизија, е доста ти беа милионските тендери на сметка на народот Латас а успат големи се шансите и да одговараш како Ивончето твоја
Па после следи конфискација на имот..

Следува интересен период дефинитивно :kafence:

Ох бои, ај кент уејт за уште една политичка криза и предвремени избори во 2018. :vozbud:

Него нема везе, ја како шупак што си е оптимист се надева дека за точно месец од сега вака со посебни експертски студија, со милион постови на фејсбук, и со славења со пукања и пеења ќе се слават победите на нашиве ракометари на СП. Еве ја уште од сега ќе си почнам. НИКОЈ НИШТО НЕ ТИ МОЖЕ ЛАЗАРОВ...ЛАЗАРОВ ЛАЗАРОООООВ

803bb03d0948687903d839d6828472e479ba6234.gif

Кој победи сега??!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom