Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајг

Шо научив од една недела на ново работно место:
-Тапа сум за пинг-понг, ептен тапа
-Фудбалчето ми е уште топ
-Втора смена и не е така лоша идеја
-Дупло еспресо мртов човек ќе врати во живот не па да те расони
-Мноооогу технички работи
-Фактот дека рандом познаничка (колешка од факс) шо не ти ни зборела коа ќе ти дојде на интервју за пракса успева дури да се сети и како се викаш :icon_mrgr:

Едно е да се осеќаш идиот поради тоа што други ти го прават,а сосема друго е да си идиот и само идиот без ништо друго.
Уредооооо буци.

К,

Мајка ми ми беше на гости.
Се слушаме вчера на телефон и ме прашува:
- А нешто од зимница да донесам?
Јас: Не, не треба, знаеш дека само џабе ми фаќа место.
Таа: Ама правев ајвар вчера, мора да го пробаш.
Јас: Добро, донеси една тегла.

Епилог од приказната:
unnamed.jpg

:facepalm:

Тоа е, мајка. :rolleyes:

Последно уредено од модератор:
Кој го измислил тоа ѓумбирот ми иде да му го исмукам од милина. Јас не памтам кога последен пат имам пиено фамосан за киселини или болки во желудникот , исклучиво зовриена вода со ѓумбир во неа и свршавај.
Иначе тежок тревкар сум , со сите билни чаеви и треви сум. Користам иначе чај од коприви за косата , и секојпат кога си ја мијам косата на крајот ја плавам со чај од коприви. Вчера бев во селото да пробам да соберам цела вреќа да ја оставам да се суши , зошто веќе ладно е и сланата ги попарува во утринските температури. Си полнам јас 3 цели големи вреќи , си ги ставам во багажник и си возам. Ме запира полиција , отвори ово оно , и гледа 3 вреќи пуни со коприви. :D Среќа писмен беше и знаеше дека се коприви , иначе ќе требаше да гуглам да му покажам растение од марихуана. :D

Драга Кајгана,
Какво време дојде, повеќе пари ќе земаш како фризер отколку како доктор на науки. Башка како фризер и повеќе ќе те ценат.
:coffee:

Последно уредено:
Кајги,

Конечно после две години и рабта си собрав парички за одмор и да си го остварам сонот!

Фино лепо сам, куферчето, и пут под ноги!K

Клуж, Барцелона се гледаме за 2 недели ;)

Последно уредено:
Кајгана, фацата твоја ми личи на грбна прскалица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom