Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
It's amazing, some people have so much love to give to their loved ones, but at the same time so sad when these people can't notice that, and actually can't receive their love since they are cold hearted.

ZOTE

Профил страница Испрати порака Следи Игнорирај
Член од:

28 октомври 2005

Мислења:

8.233

Допаѓања:

1.468
Поени од трофеи:

205

Поени од опомени:

0
Последна активност:

вторник во 14:31

Jon-Snow.jpg

^јас

Постов погоре ме потести на една случка :pos:
Во Србија на фестивал настапуваат Украинци од играорно друштво и тоа излегуваат на бина со едно касетофонче мислиш во секој момент ќе престане да работи и си цепаат фино до крај не дека беше многу тивко ама во споредба со нас разликата била огромна во децибели...и океј до моментот кога излегуваме ние, Македонците со 2 тапани,3 харомники,кавали и зурли брате мислиш на стадион треба да свириш и играш ечии не се трпи глеаш од бина да не изрпи некој нема место за сите :pos:

> Украинциве :несвест:
Кој ги врти бе се знае како се весели чоек башка и мерак на Србине им напраивме
:oeoeoe:
абе поздрав :cool:

кога ќе видам некој со силна кола што ја јачи уште толку или пак со разно разни канти кога се пикаат кај ќе стигнат и кога ќе му текни - без да дадат сигнализација (жмигавец) за лево/десно.... си викам, ете ти мажи со мали куриња. дома СУС пред жените, кога ќе влези во кола главен фраер, мисли цел град негов е.

ако... некој ден до толку ќе ме накурчите што некој ќе јади шамари, мада прост ќе испадниш ако се замараш со недораснати сперматозоиди во обид.

инаку, драга, конечно одмор и тоа дестина дена во ОхридОН. јебеш му матер, високи биле цените, охриѓани не чинеле и ред други работи... како да не! па кој курац ве тера бре да јадите по ресторани или секоја вечер надвор? а што да речат тие што преку цела година живеат таму, нив не им се високи цените.... научени сме да кукаме прво, тоа очигледно.

и така ти викам, седиме денес со едно цуре и тема на муабет ликови од разно разни романи.... нема појако од жена која чита бре! убаво да ти дели некоја од другите не по тоа што има пар цицки, него и малку мозок меѓу ушите...
нормално си прашав дали има дечко - имала... е јеби га, не можи сè совршено да е.
нека е жива и здрава, бар таквите ја враќаат вербата во понежниот пол ;)

Никогаш, ама никогаш нема да го разберам менталниот склоп на морони што претицуваат возила кои застанале на пешачки премин, што треба да имаш (или во случајов) да немаш во главата за да сфатиш дека тој пред тебе не застанал оти така му текнало или за да те нервира тебе, туку од основната причина за која се застанува на пешачки премин.

Читaм стaтус нa фб зa искуствo нa некoјa женa кoјa се пoрaѓaлa вo некoјa нaшa бoлницa и не мoжaм a дa не гo приметaм стилoт нa пишувaње...
Нaјинтереснo ми е шo у сите вaкви стaтуси ист е стилoт нa пишувaње,дрaмaтуршки..
Дoбрo ве прaќaaт негде дa пoднaучите кaкo пoдрaмaтичнo дa ги пишувaте нaстaните?
Знaчи немa шaнси сите бaш тoлку дa се тaлентирaни и дa знaaт сo вaкoв стил дa пишувaaт.

Читaш писмo нa среднoшкoлец,теaтaрски мoнoлoг,писмo нa студент,истo,мaж/женa врaбoтени вo јaвнa aдминистрaцијa,дрaмски текст,oвaa сеa шo јa читaв,aбе бoљи мoнoлoг нaпишaлa oд писaтел...
“Бoлкa. Грaдите кaмен. Се плaшaм. Плaчoт нa децaтa.”

Никoј не гo негирa тoa декa имa прoблеми у држaвaвa и тoa oгрoмни,верувaм декa тoa шo гo пишувaте и ствaрнo декa ви се случилo aмa дaј не ми дрaмaтизирaјте,aкo сaкaм дрaмски текст ќе си јa читaм Чoрбaџи Теoдoс,бaр ќе се нaсмеaм...
Сaкaм дa прoчитaм искрен текст,a не теaтaрски мoнoлoг !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Britney Spears : Actually there are no much room for bald guys in show business , not every guy can be Vin Diesel.
Tакмичарот: Well , at least I'm naturally bald.

ЦАРУУУУУУУУУУУ :pos::pos::zver:

Колку ја мразам еј , и неа и оваа бештијата Деми Ловато. Колку само се искомплексирани овие две женчиња , нонстоп лечат фрустрации врз натпреварувачите кога се во жирито. Али како само им ги спуштат еј , :pos: Ловатка ја убијаа пред некоја година со аутотунето , сега оваа со ќелавицата. :pos::pos::pos:

:kuracc:

britnika.jpg

Драга,

Не можеш да го излечиш телото, ако не ја излечиш душата.

Морам да признаам дека песниве Рики што ги слуша се фантастични.Ги пуштив додека чистам, генералка напраив за 15 минути само за што побрзо да ги изгасам.

Драга,

Гомна да се јадело само, значи ебате луѓето. Многу имало што криеле силување зашто живееме во многу мизерна држава, со мизерно судство, здравство и се по ред, да не зборам дека 70% од население се тешки неписмени говеда без грам осет и култура. И сега вас ве заболе зашто КОНЕЧНО некој јавно прозбори за тоа?! Озбилно ве заболе вас?! Нека објави жената кај курац сака, нејзино дете, она ќе си се справува со него цел живот, нема вие. Плус, научивме едно говедо што одма треба некој нож да му збрца и да го снема од светов. Па јавна личност била, па за ВМРО била, па сега ја болело ... И мене никогаш не ми се бендисувала жената, нити сум и фан, али ако не јадете гомна за се и да одите контра, за нешто што вас ич курац не ве боли, светов ќе биде многу поарен. Не мора за се да ви го знаеме мислењето, нешто задржете си и за вас. Многу слобода на говор, ко што вие си го користите, така и она. Ебате.

Дај бе читнете нешто за проблематиката полов напад, не јадете гомна на слепо. Полов напад не кријат само у државава, проблемот е глобален.
Има цела наука за тоа. Постапување со децата, едукација, посветување на родителите, правата на децата жртви, заштита... не се за џабе постапкиве со исклучена јавност насекаде во светот.
Немало обљуба во случајов, само други полови дејствија, среќа у несреќа.
Епа ај да си ќутиме, а? Родители кур да ме ве боли, траснете си ја цела приватност на децата у јавност. Олеснете им на криминалците. И немој случајно да прочитате или да се советувате како минимално да ги научите децата да препознаваат опасна ситуација и како да се самозаштитат пред да се случи непоправливото.
И ако нејќеш да знаеш туѓи мислења не читај, никој не ти ја бутна фацата у екран за да читаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom