Зар вмро се има умешано и во фудбалов бе ?
Па аман бе...
Не пратам многу македонски фудбал и македонска репрезентација, ама знам дека у време на Харалампие тоневме, а сеа у време на овој Ѓорѓиевски сме у слободен пад.
Дури и да е точно ова шо го пишуваат курирци (ама со оглед на нивната репутација за професионално и независно новинарство, чисто се сомневам) колку може полошо да биде ?
У овие Обединети за фудбалот е уклучен и Дарко Панчев, шо за мене е доволно да ја имаат мојата поддршка.
После кој знае колку време правев маратон на серија. Пуштив епизода у 2ипол божем додека заспијам, останав до 6ипол FeelsGoodMan
колоквиуми еден куп ме чекаат следнава недела BiblThump
Не можам да се вратам на „патеката“ на правилната исхрана. Деновиве бутам благо/ пржено/ се што не би требало да јадам у голема количина.
Истотака, многу сум возбуден за филмовиве што ќе излагаат до прва а и новите сезони од GoT & House of Cards.
The stairmaster awaits tomorrow, my arch nemesis.
Се чувствувам среќен и привилигиран бидејќи растев и се образував со
наместо со разно-разни индиско-турско-татарски серии и научни програми од типот Шоу на Миленко и мрсен бурек на Јанко
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.