Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Денов ми е базиран на седење пред тв, со лименка в рака и vh1 100 саундтрак, од време знам некоја песна и си шизнувам маалце.

Онака.

Последно уредено:
А јас да се надоврзам на муабетов на Џену, С.Л на ФИНКИ/ФЕИТ, мејловите се:

ZNACI STUDENTI, SE IZVINUVAM SHTO JA PRAKAM OVAA PORAKA NA SITE MOZNI STUDENTI NA FAKULTETOT KOI NE SLUSHAAT MOI PREDMETI AMA IZGLEDA NEKOI KOLEGI NE RAZBIRAAT! POSLEDNO OBJASNUVANJE!!!!!
Ajde da probam vaka
1.Uslovite za polozuvanje se da stignis do Mesecina i nazad, navistina ne mi e jasno shto ve zbunuva tuka.
2.Ako dobijam uste eden mejl povrzan so ova prasanje ke se iznerviram mnogu i ke ve napnam so poraki!

Pozdrav, S.L

Тој внук и нејзин уште полага предмети со мене, сеа на последново полагање седи тој две три клупи до мене и се испрчува оваа, демек се поздравува со професорите. И пак 30 поени имаше :LOL:

Него јас арна, годинава тек сфатив дека ако учам еден ден пред колоквиум се ќе положам. По-smooth семестар сум немала :D

Кој ти кур бизнис бе.

Види го овој, види ја оваа, каков сељак, каква дроља... ЧИЛ БЕ БРАТ ЧИЛЛ малце ми се стужи веќе од најглупиот муабет што го збориш 24/7. Ти си најбоље се друго е срање и треба да се руга, ОК. Цитрони ми ги направи, колку пати треба да ти кажам дека ме заболе гзот за тоа како некој изгледа, се облекува, се однесува?

Фала на ислушувањето драга, морав да се испукам негде.

"The real art of policing a free society or a democracy is to win by appearing to lose."

CFr6kWNVIAEuC6o.jpg:large

Звучи познато? :D

Па не ми звучи познато, како што знам кај нас нема коњи кои се прават мртви на команда.
Или има :confused:

Бидејќи е кул да се хејтаат преводи на странски наслови (како на пример филмови или останати странски термини), ме интересира дали ете Сенки кога го давале во странство на некој странски форуми луѓе коментирале "They translated Сенки as Shadows ? Jesus Christ, they must be out of their mind..they should have left the original title! It's not even an accurate translation!!"

Конечно дојде 23 мај ... точно 2 години откако положив за возачка дозвола за автомобил :)

Најбитно од се'
, не ме фаќа веќе законот за возачи почетници :D
Сега можам да возам кога сакам и со кого сакам ... наспроти глупото ограничување од 23 - 5 часот да несмееш да возиш сам(а) и да мора да имаш искусен совозач што има над 25 годишна возраст.

Не дека го почитував законов :D, баш напротив, буквално секојдневно го кршев (пола од форумџииве ми се сведоци :)) али сепак кога знаеш дека веќе официјално не те фаќа законот ... лакше се дише.

А и најглавното од се', конечно легално можам да возам автомобил над 100 коња :cool:
Така да се надевам дека наскоро, досегашните 109 коња од Лансерот ќе ги заменам со 200+ / 250+ коња од некоја брза ѕверка :love:

Нема крај со моите сонови.Како мал се дружев со децата на едни пријатели што живеаа во првиот влез , а јас у третиот.Беа близнаци.Е сеа сањав како помирниот од нив двајца станал терорист и јас дознав дека сака да го рокне Бисер.Пробав да го убедам дека тоа што го прави е лошо и не е у ред , али како и увек негативецот не сфаќа и изби тепачка.А исходот беше како му ја акнувам главата од цименто и како што му ја мавнав така рипнав од кревет.Сањав и уште нешто блесаво ама не ми текнува среќа.У пичку матер ако продолжи ова вака ќе биде бетер од 2ра година кога сањав едно исто девојче што не постои и ме прогонуваше месец дена.Спијам по 8 саати , ама од што сонувам се будам со подочњаци вреќи за компири.Ќе се кокнам

Ја многу ретко помнам што сум сонувал, скоро секој пат и не сум сигурен дали сум сонувал кога ќе станам. Најверојатно дека легнувам многу доцна(5,6) и спијам до 12,1 па сум како заклан.

Хелоу,
Периодов сум ептен зафатена, матури, работа, спортување, не ми останува доста време да седнам пред PC и да пишувам, но еве се најде.
Ќе почнам со Мино(мачорчето мое), го дадов на други луѓе затоа што ми се појави некоја чудна алергија, се гушев сред ноќ кога спиеше покрај мене :( Баш ми е криво што не сме веќе заедно, но ми е мило што е кај добри луѓе :)
Како што беа матуриве почнав да се хранам понездраво и си качив некое килце, ама ќе се стаам на диета сега :)
Се искарав со дечко ми и не знам дали вреди повторно по не знам кој пат да се враќам на истото, ми се смачи повторно и повторно да се расправаме и секоја расправија да завршува исто и секое смирување да започнува исто. Мисли ако се извини и ако рече дека тој е крив, све е решено и јас све ќе заборавам, епа не е така, затоа што се повторуваат истите грешки. Еве веќе 4 дена не се имаме слушнато, се извина првиот ден и од тогаш ме нема побарано. Добро зарем не знае дека каењето се покажува на дело, без да ја повториш истата грешка?
Тоа е најново кај мене, иначе сум убава и паметна како секогаш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга, ова горништава у Велес ќе ме умрат некој ден.

Драга Кајгана ,

Значи уживам додека лижам . Цел живот ако треба ќе лижам,, со задоволство Кајги и нема да ми здосади. Ете така денес лижев и уживав во вкусот. Нема ништо подобро од сладолед . Лиззззз :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom