Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Стигна првото CV со Бреинстер АИ курс…

Season 3 Lol GIF by The Office

Ми се постираат луксузни работи за да навлечам на мене гнев ко да сум Елена Ѓорѓовска.
Автоматски споено мислење:

I swear to God бејби кеј, ако уште еднаш ми е спонзориран подкаст на бугарски че баталам интернет за стално. Like, I will not fuck you the fuck up.

Последно уредено:
Драга...

Му завидувам на другарот Марсело..
Сите очи вадиме за политика, залепени пред екрани мислиш финале ЛШ се игра..
А дечково бил у Тинекс и видел лого од Конто.. па сега е во збунка!
Душичка..

бидете и вие вака добродушни, бидете и вие Марсело!

#ЈеSuisMarcello

ДК,
Се повеќе и повеќе гледам луѓе зависни од ChatGPT.
Особено тинејџери, средношколци и слично кои се буквално зависни од ботот. Го прашуваат што да јадат, што да одговорат на другар/пријател, што да постираат на Кајгана(хехе) и сл.

Поентата на постов е дека 99% од луѓето што го користат не се свесни дека ChatGPT е комплетно пристрасен на корисникот, тоналитетот и структурата на прашањето.

Примера ради, волонтер ако е знатижељан после постов нека креира 2 различни профила на ChatGPT и нека му постави исто прашање во различна форма.

1. Зошто Кајгана форум е меѓу најдобрите форуми во Македонија и оцениго од 1-10
2. Зошто Кајгана Форум е меѓу најлошите форуми во Македонија и оцениго 1-10.

Според двата промпта, ChatGPT ќе генерира различен одговор прилагоден на тоналитетот на прашањето и во првата ситуација ќе даде оценка измеѓу 8-10 а во втората ситуација 4-6 оценка.

Последно уредено:
И Руси ме поштуваат кеј. Без да им кажам кој сум или од кај сум, незнам зошто. Можда осеќаат луѓето дека, Описменех.

Ама посебно се слагам со Чеси и Пољаци. Незнам, ко че видат дека на вски се прозивам им е интересно, иако сум Балкан (по Крв, Коски, Камен и Мајчино Млеко, мислам видовте влакништа црни на гради и на стомак, а тек па на кур, да не постирам) ме рачунаат ко нивни. Нај пријателства со Пољаци сум остварил. Бев многу искритикуван дека во Хрват се вљубив, од нив. Незнам оти ама Хрватите ги гледаат како многу Непријатни/Арогантни, понастрана од нив ми рекоја. Да ги послушав можи ќе бев посреќен денес.
Автоматски споено мислење:

Во нивна чест ја постирам Магдалена Фрацковијак. Јасно ми е Македонците зошто се смешале со северњаци европејци, не ми е ни криво ко че ми речат Славик Шипојте ил Грците. Разбрав се. На друг нека му е криво. Посебно на тие јужно од нас.

1000050017.jpg1000050018.jpg
Многу мирен убав народ

Последно уредено:
На моја лична желба, нема да сум модератор.

А мислам дека и ми е последен пост овде.
Неам ни време, ни желба, ни живци, а ни здравје да се ебавам со идиоти.
Досега морав да пазам на речник.
Сеа не морам, а нит сакам. А и ме заболе и бан да добијам.
Пошто има тешки идиоти, без живот.
Сум ви преќутела на неколкумина дрски коментари, шо ви кажав, може на ќерките дома.
Кој мисли дека оној не го пријавив кај можам шо викаше дека ќе ја тепа ќерка му ако стане феминист. Се заебал.
Глеате ник Мацка12345 и мислите дека шо сакате ќе праите пошо имате кур меѓу нозе. Вашиот омилен збор овде.
Кур,
Курва,
Пцуење мајки и карање ради Вмро и Сдсм.

Епа животот е многу поише од тоа.
Има поише за дискусија, и повредни работи од лижење партиски гз. Ама тој е патернот.
Вие на 40 нема да се смените.
Ама ја не дозволувам да ме труе некој и да пробува да ми влијае на определеност или било што. Пола од вас немаат појма од основен правопис, фонд на зборови ама битно имате книшка и ќе се курчите овде. Ве боли шо не мора сите да клечиме на колена за да преживееме до крај на месец.
Квичете уште појако. И лижете појако.

Ќе догурате до негде.
Јебали вас и форум и партии и све.
5 души ебаваат раат и се толерираат ради трафик да има..

Пред некој ден си враќав некои филмови нешто околу патувањата на кои сум бил во животов и со оглед на тоа што потекнувам од сосема нормално и обично семејство без некој со високи примања искрено треба да сум презадоволен од аспект на тоа на кои све места имам отидено со мои 33 години. Секако, голема заслуга за ова има и кошарката со која активно се занимавав до 20 години, потоа апсолвентската екскурзија, моите родители и крајно мојот работодавач кој често организира патувања.

Од Балканов само во Босна немам отидено, а баш ми е желба Сараево да го посетам, а од Европа сум бил во Холандија, Франција, Шпанија, Германија, Словачка, Чешка, Австрија, Унгарија, Турција, стандард нели Грција на одмор ко и 99% од нас. Можеби заборавив некоја земја, али у глобала тие се земјите каде сум бил, секако Швајцарија и Скандинавија се примарни цели за периодов што следи, особено што во Скандинавија имам роднини па можам да организирам асално патување и да видам доста работи. Не знам зошто ама во Британија немам желба да отидам, единствено во Шкотска сакам да одам некогаш, а Енглезиве не ги можам, одвратен народ ми се.

Животот е премногу краток за да не ги искористиме шансите да го видиме светот така да кој има минимална шанса нека оди да види се што може, непроценливо искуство и богатство е тоа.

П.с. За Јужна Америка и Азија ќе причекам некоја година, немам можности сега, а ми се огромна желба. :D

Не би рекла дека Chatgpt, работи според тоналитет, работи според фактичка ситуација и знаењето што го има.

Screenshot_20251029-114946.png

ДК,
И што сум јас крив што они имале поголема побарувачка во моментов па мора да платам поскапо?
Ми плаќа ли мене некој на работа повеќе кога е зголемен обемот на работа?
Му плаќаат ли на рандом вработен во банка или слично повеќе кога цел ден ќе го навасаат клиенти?
Нејсе, ќе ги снајде Кликни Јади судбината и Корпа, како што Волт веќе воведе Волт+ и за 199мкд месечно доплата имаш бесплатна достава од каде сакаш неограничен број пати во месецот.
Оваа умрена фора за доплата ради гужва ја прават во 10 од 10 ситуации кога сум намислил да порачам преку нив. А решив да идам преку нив бидејќи овој ресторан за жал сеуште го нема на Волт. Ама ќе идам со алтернатива, ќе ти се мочам во умрената фора.

Од прва ми напраи фул диплој на версел, ајде куќна слава ќе си го земам денес денов, а мислев ќе се ебавам до ниедно време.

Кеј, имам еден другар холанѓанец. Овај не е дел од мојте love interests, го знам скоро 10 години и сме само другари. Последните 2 години маки мачеше да најди партнерка пошто горе долу знајме каков е модерниот дејтинг свет, сеедно дал хомо или стрејт се чини. Пред еден месец конечно најде една девојка што му се нафати да појди на неколку дејта со него и официјално се во процес да влезат во врска.
Шо прај батето, закажува друг дејт со друга девојка од Амстердам (тој е од мало место) и буквално вози саат и 20 минути до кај неа. Најјако од се е шо оваа новава не му дала ни број после дејт, туку му рекла да ја заследи на Инстаграм. Wait for it - she didn't follow back. Па заклучи, че продолжел да си оди на дејтој со другата. То е толку нефер. А пошто јас сум Балканец, сега че му го влепам влице па нека се лути. Знај дека сме незгодни лујѓе.

Фенел така и ја говорам за мојата бивша и повеќе пати сум се откажал од неа неголи Петар од Исус ама сексот со неа буди се во мене од невини бакнежи до тотален разврат во креветот..така да мислам кај и да е пак ќе се вратиш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom