Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Манифестирам роднини од Србија да ми дојдат на гости есенва за да им ги изедам неизедените сендвичи за по пат. Непостои нешто повкусно од патнички сендвич у фолија што го начекуваш у 3 сабајле у фрижидер, демек ај да не се фрли. Они секако нема да го изедат, али за мене е права посластица.

Драга, се затвори временскиот прозорец за контра удар. И сега знам дека си имам работа со аматери.
Пловиме по нетот, секогаш немирни и никогаш клекнати.

Деца како Марко влеваат надеж за иднина во државата, ама за жал тие се само капка во морето.

Секоја чест ѕверу, покажа дека за човечкото тело и ум не постојат граници. Само напред кон нови предизвици.

А за нашиве медиуми и политичари срамота, ова требаше да биде ударна вест сегде. Да се шири позитива и да се даде до знаење дека се е можно, само што не им одговара нив тоа.

Драга,

Периодов што ми претстои ќе биде малку потежок…и физички, а богами и психички. Оставив зад себе сигурност и удобност за да започнам нешто ново. Знам дека ќе има моменти на исцрпеност и неизвесност, но исто така сум сигурна дека ќе биде и најубавото поглавје што досега сум го живеела.

За големите соништа вреди да се ризикува и да се жртвува. Свесна сум дека нема да биде лесно, но верувам дека секој чекор ќе ми се исплати. Ќе бидам упорна, едно десет пати поупорна од тоа што сум, затоа што имам мотивација плус… една мала, но бескрајно голема причина што ме тера да бидам најдобрата верзија од себе. :love:

Драа

Ја кд ке умру, здравје хаха
Сакам син на Ејсида, зшто нели можда и тк Ејсид ке е сс мене горе на небесата...
Сакам Драга Кајгана барем 24 саата да се прекрсти у Драа Кајгана.
У мојата ми чест.
Фала, ашколсум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom