Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајганџии, имаме ли некој вработен во леорон? Сакам да го опитам за вработување.

Патем, од што ми искача оваа рекламава за вибраторов, кој никогаш не е уморен, ми иде и јас да си купам еден. Таман и двајцата не гледаме фудбал, и ќе си имаме занимација.

Драга,

Доаѓа едно девојче кај мене на работа, има околу дваесетина години и еднаш ми донесе колачи. Се зезавме со колегата дека и се допаѓам. Ми донесе уште еднаш. Вчера исто дојде, па морам да ги пофалам колачите, иако рака на срце навистина се врвни. Ми вика донесов да ги пробаш, колегите на факултет не сакаат да ги пробаат.

Хххххк, пу бе, ја на дегустатор ли ти личам ма? Точно оние жени од Албанија да купам, од што нема да се вљуби во мене, после два дена ке побегне. Ти ебам животот, празна пивска гајбо.

ДК

Понекогаш се прашувам дали животот мене ме бутка или јас животот го буткам!?
Таман се е убаво, мирно, влагам у нирвана состојба и опаааааа..бум трес...кога ќе ми влепи еден нокаут од нигде никаде, десет билдери не можат да ме кренат.
Шашава работа :(

Еве зошто викаат дека жените се создадени во пеколот, лично од ѓаволот :чда:

20240525_002801.jpg

Познато е дека "the mouth of God is the mind of man" - prophet Samuel!

Според тоа следува дека " the mouth of Satan is the.......

Драга,

јас постот на @Sussaro за некоја очајна мајка на Исланд со македонско потекло го читав со гласот на @Johnny B.
Што знам многу подлабоко значење има со неговиот глас, башка Морган Фриман е црнец а мрзам црнци.

Да се собериме, тие шо сме за да се собериме и да ја клонираме Естер Гарел. За секој по една.
Можиме и Марион Котилард да ја клонираме. Цел континент со такви пичкишта че го населиме и секој си товари по една на рамо, па владеј мир едно 10 милениуми на континентот.

Дежа Венис. Ова ко во Венеција ти иди. Утоп.

Ти видам ли суканици, репче, man bun ака кромидарка или секаква друга изведба на косата која не е доликува на едно машко, губам секаква почит према тебе.

Кајг,
дали Наум Бумбароски од Ресен со само 15 години ќе биде новиот вокал со препознатлив глас на Македонија, останува да видиме.

Image_1717185635.jpgImage_1717185658.jpgImage_1717185869.jpg

...ги има сите предиспозиции за успех, убава боја на глас, силина на високи ноти, со осет за ритам и широк дијапазон на гласот, скромен и посебно убав дечко кој допрва ќе се надгради и како вокал и како појава.
...треба некој да го земе музички да работи со него и мислам дека барем приближно ќе биде новиот Тоше Проески.
... Наум, само напред имаш голем потенцијал! :bravobe:

Последно уредено:
Kajgi,
Utre rano sabalje so prvi petli na Pat :motorce:!
Ce bidi Ludnica 60000 posetiteli na Racino Rocks festival.
Glavna Zvezda pokraj drugite Metalika a jas vo privi red :zver:. Jebiga 460€ za dve karti:cool:

Samo gospod da ni se smilosti i da ne vrni!

Se citame v. Nedela, sega na spienje

Tyler Durden, шо ти требаше да го постираш клипот од германците шо пеат "Auslander raus" врз песнана од Д' Агостино цццццц, сеа цел ден ја пеам.

Туку у Ван Гог кафичон кај парк седнуем вчера, точено Скопско 170 денара. Добро вас ви дише глаата или шо е проблемот. Све е ова озрачено тука.

Утре па у парк на дешавкана којзнае колку пари ќе биде еден Хајнекен. Уште ако тепа Реал, оф оф... Кошмар. Али ај ќе пробам да бидам пристоен меѓу сите тие мадридисти. Може да се појавам у дрес од Атлетик додуша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom