Кајг,
чесно ќе си го платиш производот, а потоа следи изненадувањето, кесата отворена, внатре оштетени кесички од кафе, вистински хаос.
...и наместо да се подготвам релаксирачки во новиот работен ден пиејќи мое омилено кафе три во едно,
...се нервирам колку треба да си баксуз да не се примети дека кесата е отворена.
...тоа така иде, прво на рафт не можев да ги најдам, зашто количините беа завршени, ја прашав вработената која редеше артикли дали го има и кафето, таа ми вели дека на рафт останало уште едмо во длабочина не сум го приметила и така беше.
...го зедов од рафт покрај други производи што ги купив, ги вртев во раце да ги проверам роковите, манипулирано со производите на каса, па јас повторно кога ги редев во торба, па дома исто со артиклите ги местев, кафето го оставив настрана за да го земам на работа и се тоа кесето со кесенцињата кафе го помина успешно без да се примети или испадне дека е оштетено.
П.С.
ме мрзи да се вратам и да го сненам, а и да се искарам малку зошто вработената сум сигурна дека знаеше дека производот бил отворен и оштетен токму таму редеше артикли, ама ете нека биде среќна дека ме зезна поштено, нема што!