Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Skrsiv casa u kafic i ovie labavi ne ni doagjaat da vidat so se desava, i im vikam daj be da vi platam, drugarkkive zapnale ne idi be aj ti e gajle. Ne be ke idam i idam i im vikam i kelnerov mi vika: Kolku casi skrsi? - Edna. - Edna? Epa niso 100 evra ti e edna casa. - Ne be najseriozno ne zezaj. - Abe kakva casa ajde lep provod.
Made my day be. Ne znam zaso.
Imase i bolje momenti. Primer denes idam u piljara da kupam dinja. I edna dinja so (ne) znam da odberam i im vikam na tie tamu: Samo ovie dinji vi se tuka? - Ne ne ima i vnatre poubavi se tie ruski ananas. - Kolku vi e? - Ovie 30 tie 40. Idi be odberi tamu za devojceto edwn ruski ananas ubav.
I ideme vnatre i deckkovo zima edna dinja i ja vdisuva. Znaci ja mirisa ama onaka, dlaboko. Koame fati smea, vikam dzesi ne se smej ti bira dinja deteto. I dobra bese stvarno.
Ama ovoj so casava epten innteresen bese. Stvarno made my day. A ubava casa onakva na postolje so e.
Aj cao :)

После 20 саати на работа, седнувам дома у двор да запалам цигарче да земам душа пред да си легнам, кога ете ти змија ми поминуе крај нога. Јебем ти уште тоа да видам ми фалеше Сум раскурцал све у пизду матер и си легнуем сеа. Доста беше. :гомце:

Драга...

... нема смисла да кријам, па морам тука да признаам. Голем неуспех ми се деси вчера. Имено, не успеав да се одржам у неалкохолизирана состојба цела година, како што планирав. Подемот кој почна на 16ти август 2014 беше нагло прекинат на 8ми јули 2015. Малку фалеше ама тоа е, слава. Идам да видам што све сум заебал вчера.

Драга, кој чека ќе дочека? :vozbud: Вчера бев на разговор за работа, мојата (дај Боже) прва работа, како администратор на хотел-ресторан. :jeeee:Навистина сум благодарна за секоја прилика како практикант што ја имав изминативе две години, но сакам да работам некаде каде што знам дека ќе останам и ќе продолжам да работам и после еден месец, два, три, а не само што ќе се вклопам во средината и зближам со колегите, да дојде време да си одам. :( Сакам да застанам цврсто на нозе, драга.Се надевам ќе успеам овој пат, а ако не...знаеш....I'll keep on trying.:pipi:

Драга Кајгана,
Секакви луѓе летаат во облаци......., затоа се случува времето да е никакво....:)

qzhuoh.png

Ме онаде ногава спортска повреда пет месеци, тој нервот шо е таму ме скина. Се пробав од масажи истегнувања ништо не помагаше, два дена бос одам на вилает и нема болка. Има две теории првата е дека со одењето бос се сихронизира со Шумановота фрекфенција на оваа планета и со тоа се лечи цело тело, а другата е дека нервните завршетоци на стапалато со одењето по нерамна површина се побудуваат и лечат. Како и да е болка нема, да си го побарам сега тегчето еднорачно кај ми отиде, ама па сега многу жешко е не се вежба...

Сигурен сум дека е поголема веројатноста Сунѓерот Боб да изброи до 100 000, освои замокот и стане пејач до крајот на летово, отколку јас да успеам да симнам десетина од килажава и стопам вреќава која ја носам, наречена стомак.

Алармантно е, а јас морам да се разделам од пивото и хедонизмот, посебно потенциран и изразен во оралните зависности и задоволства кои сочинуваа добар дел од смислата на мојот живот:(

Ако мислиш дека ти е тешко и неподносливо сметај како му е @Red John со дресовите шо ги купи пред 6 месеци и сеа треба скоро сите да ги пали.

Добро,кој курац е со "мужиштава" што бричат раце,гради,грб,а оставаат нозе со влакна ?

нешто како демек поголеми мажи се така или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom