Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

еве како заради причуените експерти, тетки сезнајки, коперација аналитичари, багра од штабови и племе од Косово, како се што вреди си заминува од државава, форумов и од нашите животи. Не е само платата причината.

Последно уредено од модератор:
Пиле, пиле, како паметна птица! Пиле, пиле - штрк. Еден пар штркови понатаму ќе одгледа потомство во своето семејно гнездо, во кое секоја пролет се враќаат. Знаат своето гнездо, знаат својата домовина. :)

гнездо на штркови

Последно уредено:
ec8c5fab292bb85ef35f94c80245aeca.jpg

8ca82815e6572a0439fc5ba6e582e99f.jpg

BB-Scuplture-visage-de-face-St-Tropez-fond-naturel-avril-22-683x1024.png

Кајг,
еве ќе им ја исполнам желбата да бидат среќни, една недела колку имам обврски, тие што ми се правеа пријатели и бев секогаш за нив во ЛП, ги блокирав, поарно да не ги читам, дволичноста е најлоша работа,
...Кајг, инаку не верувај све што се пишува злобата им го помати умот и не можат да расудуват правилно, сите се Божје чеда и опростено им е, но не и од мене, Прочка помина, многу грешно осудување и групната ЛП договорена хајка не ќе да е на арно, Универзумот ќе пресуди, а правдата сама ќе си го најде патот!

Драга,

Мразам да се надополнувам на твојава тема, а и да делам памет, али ако може да го искористам ова право. Твој член сум скоро една деценија и од кога сум овде, не се сеќавам вака некој да бил неподнесуван од членовите, како личноста која изиграва жртва во темава, а и секаде кај стигне на форумов.

Обично ако не им се допаѓаш толку на поголема група луѓе, станува збор дека некаде грешиш и дека има нешто што луѓето не сакаат кај тебе. Секако или ги менуваш тие работи или продолжуваш да гураш со истото, без да обрнуваш внимание, а не по стоти пат да изигруваш жртва, за нешто за што ти имаат замерка многу членови.

Друга работа што е евидентна кај оваа личност е дека тендециозно го гура носот секаде, некаде во обид да ја сокрие злобата, а некаде можеби и да помогне, сепак не сакам да грешам душа по ова прашање. Така да, отворен совет, немојте да изигравате жртви како една етничка заедница, туку пробајте или поправете го тоа што им пречи или продолжете да туркате понатаму.

П. С. Има долги работи кои треба да ги менува дочината, за почеток малку да го пика носот во темата за која е утврдено дека нема никакво знаење, ниту пак дека е стручна да зборува на таа тема.

Презир од 63та, сега и во 4К и на Германски.
Дур да го однесам својот прогален македонски газ одново на брегот годинава, ќе се опседнувам со француска кинематографија одново ко никош до сега, поново, поновоо, пред тобом грешна стојииим.

Само да ми е да знам, која будала е таа што и текнало да залепи фолии на прозорите од градските автобуси:facepalm:
....исто ко да си во конзерва сардина, ем смрди, ем ништо не гледаш.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom