Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

уличните кучињата не треба да се убиваат со пушки на улица, треба да се соберат и да се еутанизираат. Одговорните за овие последици треба да се убиваат како кучињава. Од власт до извршители.

Од мене толку, од Робеспјер повеќе.

Кајгана,

се прашувам дали учениците на кои во основно и средно им доаѓаа професори за приватни часови по математика и физика во нивниот дом, успеаја во животот?

Draga.......

Ако ја пуштеше песнава на 31 декември 2022 година во 23 часот, 59 мин и 10 секунди - Новата година ќе ја дочекаше со.......

""Весел човек срце има, душа небo широкаaaaaaaaaa ! ""

via Pane Panev Official

ДК

Носам мал новчаник за кеш и картички само. Ако е 10/50 културно замолувам дали може книжни. Ако е поситно, оставам.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Конечно и целосно заслужено, дојде денот кога заминувам малку далеку од Европскиот континент на годишен одмор.
Кога сум на одмор, телефонот е аут, интернетот исто. Се одмарам во права смисла на зборот, тоа е мојот единствен начин за вистински одмор.

За многу кратко, поточно во 15.10 Uhr полетувам кон Виена, каде попладнево во 19.50 Uhr имам трансфер и потоа ме чека долг лет од 9 часа.

Останете ми во одлично расположение, се читаме повторно во февруари. :)

Поздрав од Flughafen Berlin Brandenburg

Шатци, денешниот пост е на тема, комплетно сум ОПСЕДНАТ со Nadja Auermann. И покрај сите можности и прилики да замини САД (познато е дека американците се луди по германска лепота), оваа убавица останува во Дојчланд.
flag-germany_1f1e9-1f1ea.png

За весникот Шпигел (Огледало) на темата себе-остварување и Его трипови - и покрај неколку годишна пауза од работата во Милано во 2000та ќе изјави: Die Pause fiel mir auch deshalb nicht schwer, weil ich - was meine Karriere angeht - vorher genug für mein Selbstbewusstsein getan hatte. Eigentlich war mein Ego- und Selbstverwirklichungstrip bereits mit 25 Jahren abgeschlossen.
На што јас реагирам само со
clapping-hands_light-skin-tone_1f44f-1f3fb_1f3fb.png

Денес живее во Дрезден, ќерка и Козима Ауерман е уште поубава (ако е тоа воопшто возможно?). #Викинзи. #Север #ЕВРОПА #Платинум #LegsForDays

OIP.TcpENZf07LZze6diFUsuAwAAAA

bc3f37db740def218f7a5aa1f631215e.jpg

5edb05d443951ba03795643caccb4bf0.jpg

Нашето платинум моме е лево.

a7a3164b9925d374a97c8b416d6456df.jpg

Последно уредено:
Драа

Сабајле случајно дозна дека на музеј на Холокауст карши камени мост и Геталдус, сметка за струју за декември им стигнало 30 000 евра.

Па Хици толко струју и сајклон би гас не е потрошија у цел Фајнл Солушн за 2-3 године.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom