Кеј,
Сестра ми ме замоли да напишам состав за внук ми на тема „Како направив добро дело“. Внук ми е златен и си го сакам ама со својата незаинтересираност најблиску до добро дело дошол кога е под (една недела без компјутер) казна и не убива луѓе во GTA. Идеја немам што да напишам. Сега ги разбирам оние гревови што бараат помош за писмени и есеи.
Кајг.
Незнам дали го знаеш чувството, после уморен ден, доаѓаш дома, ставаш се што имаш музика у Winamp, за да добиеш супер квалитетен микс од Металика, Мејден, Дрим Тиатар, Ван Хален, Квин, Дип прпл, Стоунски, Цепелин, Аксел Руди, Еј си ди си, Стиви Реј Вон, Сатриани, Малмстин итн. итн. легнуваш на кревет и од 3961 items на Winamp или 23.3 GiB, ти се пушта факинг Zlatko Pejakovic - Cerge.
1. Kaкo ли се нашла у копмјутерот?
2. Која е веројатноста од 3961 items таа да се пушти?
по меил од централен регистар добив информација дека една одлука која ме засега се донела на 13.03. 2015 година. Пред да испаднам будала и да одам утре да изгубам цел ден на оваа глупост, сигурно сме денес 10ти март а не 18 негде?
Ајварот скоро се дојади, мандарините поевтинија а ти сеуште...
Кога праша зошто сменив одот и одам така, одговорив дека вежба за нозе е, друг одговор за другата дека нозете ме болат па мора така, а нешчо тречо је .
Глумам незаинтересираност малку, односно не глумам заинтересиран сум ама не запињам многу него си терам несериозен филм, и повеќе внимание ми се посветува така бре .
Некако омалаксан сум да ја дочитам уште еднаш и то.
Сите Роми ја осудија изјавата на брклана мртва само глупакон Амди ја оправдува, демек било мина и да не наседнуваат Ромите... Пу да ти ебам мајката у пичка циганска.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.