- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 396
- Поени од реакции
- 948
Драга,
маж-жена и жена-маж не жали.
Фмп.
маж-жена и жена-маж не жали.
Фмп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

), од истиот универзитет. Но го наследила Хотелот од своите, морала да се откажи од таа кариера. Никогаш не била по хотелиерството, но не би си простила да ги разочара своите. Навистина маркантни ликови ми рече, сето Либерали (в ум ми се моташе мислата, кој пее Зло не мисли), луѓе кои немаат грам простор во себе за омраза, гнев и нечисто. Неубавото им штети ми рече, нешто од што се слободни. I noticed и вратив. Дури седев на клупата, подоцна сам, сетија дека сум странец и еден од главните шмекери, оние русокоси набилдани ѕвезди на класот, почна да кажува вицови за Трамп, ама едно викање, како што играја на песокот сите да чујат. Се газеја од смеа. Гргореја, паѓаја на песокот, за стомак се држеа од смеа. Искрено вицовите беа бајди солени, неможев да се возржам а да не гргнам и јас. Никогаш не сум видел нешто почисто. Само еден викенд беа таму. Мене и една Романка ме викнаја да печиме маршмало последната вечер на огнот со нив. Двајцата бевме во шок. Беше клише америчка сцена, ко од филм. Првен само се журкаја, одеднаш им текна да се слекуваат голи, девојките на рамена и во езеро. Чисто.

Кур мој што ги чистат, пред некоја година некој се имаше исповратено во автобус, смрдеше две недели на повраќаници, дури само не испари целосно. Засушено разлеано такво седеше, се молев да не е тој автобус... Друго автобусите освен ако си од Аеродром или Карпош, се ретки и гужветини луѓе кашлаат, киваат, смрдат. Многу се курчам вака кога изиграваат паметни.