Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе само ја можу да ги враќам позајмени књиге без да ги напрау лом сс кафе или чај?

И кд смо куде крофне од Хром, стфарно су најгнасни, како и бургери од седмицу!

Конечно мерки против загадувањето: Затворен е патот за Петровец пред втора патарина исто така и од другата страна па сега жителите на Петровец ќе бидат приморани да плаќаат патарина со ова граѓаните од Петровец кои се од втор ред нема да доаѓаат во Скопје и да го загадуваат градот. Шилеѓа е маестрален генијалец. :aplauz:

Искрено да сум жител на Петровец ги собирам сите и блокирам патарината еден да не помине, не живеам во Петровец ама оваа постапка страшно ме изнеривра...

Кајг,
кога некој веќе негативно критикува за поставените фотки во твојата подтемата фото хумор и интересни фотографии ... :( и секогаш ниедна фотографија од нас, таму неколку, не му е по мерак и секогаш негов коментар на подбив, дај ма Кајг, кажи му да ни даде пример како треба, кажи му да постира и тој барем една фотографија, па да се научиме, а не само ...:cujte:

Толку јако обезбеџење има македонска полиција,што се на рамо од тие од кафуле едно ....Дечкиве заспале,а млади деца си влегле онака лесно преку капија и си шетале преку 60 минути во ДВОР на Државен Претседател .....Да беа у Бела Куќа у САД,ќе ги сечеа со ласер у први 30 метра од влез и со борбени авиони ,че пуштаа напалм бомби као на нашиве во Егејска .....

https://vesnik.com/node/4869

Дај некој нека им забрани на овие вегански, модни, фитнес, нутриционистички секташи по интернетов да шират глупи пропаганди. Посебно на овие актуелниве идиоти што се против вакцинирање и го загрозуваат здравјето на своите потомци. Не се будали изгледа Кина, Северна Кореја и Арабија што не дозволуваат пристап до интернет или некои сајтови

Мензите во фабриката Железара... временска капсула за тоа како луѓето живееле во 70те и 80те. Немаше да ме изненади ако од негде се појавеше Тито во придружба на Глигоров и Лазар Колишевски.

Дк

Го искористив убавото и сончево време да седнам пред една локална продавничка си купив мартадела,вегета и кркнав неколку дабчиња со мојте мештани,сето тоа ќе беше безначајно доколку не го објавев тој настан на story со мини-компилација од десетина слики.

Живеј го животот:)

Овие со моториве што ги пичат по главна и за 1 минута у 2та правци 3-4 пати ќе те оглуват...ај ќе се воздржам...сакав да кажам нешто у врска со шпакла...
Како бе, ќе го земам еден роднина за пример, пун е ко брод, станови не знае колку има...па не му текнало никад да се понаша ко сељак, да се накурчи "знаеш ли кој сум ја", да се затепа, да направи инцидент, да се дрогира, да земе јака кола или мотор (па у ниедно време сабајле да им дава до знаење на сите по улицата у кое време си доаѓа шерифот)...него си води здрав спортски живот, парите ги троши да патува по светов... си ужива и никого не иритира. Глуп!

Порано, за еден што отиде да живее у странство и ја собра фамилијата па овие откако поминаа 1 година таму и не успеаа да се адаптираат/прилагодат ватевр и се вратија тука а овој си остана таму и сега секоја година ќе дојде 2 пати на кратко и ќе си се врати одма назад у странЦво, си викав што му е на овИЈА зш не се врати тука да си живеат заедно и онака парите не му/им се проблем...сега си викам што им е на овие неговиве што дремат тука...човеков убаво им вика секој пат коа ќе му се пожалат - "е па што да ви правам, у таква држава живеете - ш--птарска"

Не знам зошто некои ги нервира туѓата среќа и онака никој не ја зема нивната.

Изгледа само јас сум од оние што се радуваат на туѓа среќа и успех. Баш ми се наполни срцето за некои личности кои не ми се толку блиски и помислив дека сум на нивно место. Таков сум, заостанат. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom