Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Ако некој ми мава сеир, ќе му вратам во иста мера, дури и повеќе.

Ми е гајле.
Мавам,нека ми маваат.
Исто ми се фаќа:toe:

Ако е со позитивна намера е во ред се смеам и јас на тоа, ама ако е подло злобно знам јас како да се одбранам од тоа, и не само тоа дури и многу повеќе.

Dozvoluvam ... Ali nema vrz osnaova na sto da se prai seir vrz mene .... Abe bagra ..:pos2:

prostete za latinicava (nema podrska masinava)

Да, и се зезаме на моја сметка и на нивна, не се лутам

da.na moja i na smetka od drugite,normalno

Не.Кратко и јасно.
Ме погаѓа сеирот од блиски особи и многу се нервирам кога такво нешто ќе ми се случи.Од кожа се вадам.А тие кои припаѓаат надвор од мојот круг можат и на трепавици да одат ништо не ми мења.

Да, но до дозволената граница и само од пријатели.

Да , дозволувам само се да е со граница , но ако осетам дека излегува од нормала враќам дупло :blabla:

никогаш не мавам ме мрзи...а секогаш ми маваат...мене не ми е јасно..сеир и да заебаваш некој е едно исто?..зошто мислам дека има разлика..:toe: мн сум глуп.

зависи за што кога и како.. некад дозволувам али некад не! а да фаќам сеир на другите така така.. ако е нешо болно и жалосно не.. е сеа некад во некои ситуации стварно неможам да издржам да не фатам сеир али ебем ли га.. тоа е :)

Понекогаш да ,но ич не ми е пријатно:nenene::toe:

Понекогаш да ,но ич не ми е пријатно:nenene::toe:
зошто да не ти е пријатно,како што маваш сеир на туѓа сметка и ти е убаво така и за тебе...инаку дозволувам сеир на моја сметка и притоа и ја си се смеам,за некои мои глупости,треснати зелени се собира се и се мава сеирот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom