Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ама се си има одредена граница па и тоа. Знаат до каде треба, а ако ја преминат границата ( претераат ) со еден поглед ги прекинувам :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
90 % од шалите на моја сметка ги сметам за навреда..Па не сакам ..брзо се љутам и тоа е....
Но знам да се зезам понекад и да прифатам шала, но зависи за што и од кој... и дали е од она ПОЛА ШАЛА - ПОЛА ВИСТИНА!;)

Зависи од кого.
Од тие особи што знам дека си се сакаме, нема проблем. Од некои рандом фаци што немаат попаметна работа во животот, не фала.

Ако не знаете да примите шала на своја сметка (од луѓе од кои тоа е прифатливо) тогаш не сте луѓе. Ако некој ужива само да ремети и да се исмева на други без да знае лежерно да испие по некоја смешка на своја сметка е личност со големо его и уште поголеми комплекси. Се разбира, ако оставате да ве позафркаваат малку не значи дека треба да ги оставите пријателите само вас да ве 'дупат'. Услугата мора да биде вратена :)

Не бе не се љутам, а его до плафон.
Избегавам љутковци, или имаат некој комплекс или мислат го фатиле горнио за мадина.
На крај краева ако не се изреметиме, ебати чоекот.

Так нормално, фаќам сеир и примам сеир, нема нешто појако, кај ви е хуморот бре деца, нема да ви паднат бисерите....

Да. Не ми е проблем да прифатам шала на своја сметка, исто како шо сакам да ја правам на туѓа сметка.
Ама многу ме нервираат луѓе шо сакаат да се зезаат, а нејќат да прифатат шала на своја сметка, одма се лутат.

Да. Не ми е проблем да прифатам шала на своја сметка, исто како шо сакам да ја правам на туѓа сметка.
Ама многу ме нервираат луѓе шо сакаат да се зезаат, а нејќат да прифатат шала на своја сметка, одма се лутат.
Abe ledeni dosta mudruvas ,koa te zezam odma se lutis..

Пиих, па нормално. Не е интересно иначе. :D И јас сакам да мавам сеир, и да правам рачун на туѓа сметка, зошто и на мене да не ми праат? Шо сум ја? Цвеќе за миришање? :D Сама цело време си се реметам. Али барем малку да се земе во обзир времето и местото, да не биде сеа ептен... :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom