Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Се разбира се додека е до границите, многу ме нервира кога тој што го прави сеирот мисли дека те заебал и онака почнува глупости да тропа.

Се во рамките на нормалата. Ако се претера тогаш веќе ургирам!! :violent1:

Нормално,ама алооо се си имат граници...мислам дек некош претервет љуѓево

Прифаќам сеир на моја сметка само од одредени луѓе,ама и тогаш со мерка.Ако шретера,тешко него.

Bi dozvolil seir ako tresnam nekoja zelena.. Ama zavisi na koi lugje.. Ako znam deka i oni bi dozvolile do odredena mera [da ne se mesha semejstvo, bliski prijateli..] ne bi se lutel.. No ako znam deka istite koga kje tresnat nekoja zelena i koga kje pochnam jas da pukam seir kje se naluti.. Ne bi dozvolil

Да. Дозволувам сеир на моја сметка. Тогаш и јас ке се позезам на моја сметка. Но да има некоја граница. Да не станува навредливо.

normalno si e toj da se zaebavaš na svoj račun ili da te zaebavav, mislu ništo strašno.
ali sve zavisi za što, pred koga i koj.
nemože svaka budala da me zeza pred svakoga, nesam ja klovn
:toe::toe::toe:

Дозволувам , но враќам со иста мера :)

Дозволувам, пошо сите знаат дека никат не сум сериозна и затоа не се лутат и ја коа се заебавам на нивна сметка...:)

Дозволувам сеир во граници на нормала. А многу често и сам си праам сеир на своја сметка. Мислам дека нема нешто подобро од тоа. :)

Да дури некогаш и јас ќе се приклучам само да е во границите на нормалата(да не почнува сеир за мојте најблиски и сл:smir:)

Da prifakam samo od nekolku drugarki i toa seir do remet,a od drugi ne a iskreno ne se ni osuduvaat imam nekoj zelezen lik i se plasat izgleda od ishodot.

да,чак и јас некогаш си се смеам на то.Ама до некоја граница..после испаѓат како навредвење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom