Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
што да не кога си во такво друштво кога се прават шали па што да не и со мене со колегите што работам и кога правиме озбилен муабет се гледа да се направи заебанција на некоја фора

Искрено мразам сеир и смеење на сметка на било кого!Мразам кога му се смеат на некој и го зезаат а тој си ќути!И зошто тоа го мразам сите околу мене знаат дека не толерирам таков вид на шала и не ме закачаат.Има многу други начини да се насмеам а тој е најлошиот!

Дозволувам,зашто да не.Кога можам јас некого да реметам зошто некогаш некој да не ме ремети мене :)

Dozvoluvam ama da ne premine vo golemo rebranje.E togas me nerviraat i pcujam i mavam ko nenormalen.

sekogas sum otvoren za seir na secija smetka pa i na mojata ama si iam nerv-temi kade sto ne mozam da istrpam komentari

Да,од мој чоек.А да е некој јабанџија и да пробува да се дупи че го отерам у 300 п***е материне:smir:
Мало сам нервозан... ме потсети темава на пред некој ден со еден кретен шо пробуваше да се заебава па одмаравме двајцата 3 дена.

кога сум во добро расположение дозволувам, а кога нешто не ми е ок, и некој си тера сеири на моја сметка, експлодирам

Ако се интелегенти заебанциите прифаќам па и сам да си продолжувам да се ребрам. Али ако се без везе нешто одма враќам со голема мера и ги заќутувам сите.

Не знам дали суетата ми дозволува да се шегаат на моја сметка,ама понекогаш си се фаќам како и самиот си се реметам.Звиси од ситуација и од кого доаѓа реметот.Секако не дозволувам секому и најчесто враќам.

Sekako deka dozvoluvam seir na moja smetka , poso ne bi bilo interesno samo da se seiris na drugite , nekako e glupo i necovecno.
Merata do koja moze da se odi so seirot e se dur se drzime na glavnata tema za koja e pocnat toj seir, a ponatamu gi pominuva granicite na normalata.:pipi:

ако ми е мене денот денеска пуштам да ме реметат колку што им е голема фантазијата
ама наредните деновии....:zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom