DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
како мина журката лугее лу колку ти е афтер шок

CopyOfDeath напиша:
како мина журката лугее лу колку ти е афтер шок

70 мислам дека е AfterShock..

Добра беше собиранката.. журка у журка.. уредно, со консумација, со сФе.. нема лабаво (=
Им квареФме просек на тие таму.. само ние беФме 16+ години :je:

А диџејот.. хех, он си е приказна сам за себе. Многу опасно техно пушташе, па и малку накај транс забега.. од Џогани до Азис, па назад.
Убајни (=

Абе такво техно во живот немам слушнато-кој има техно цеца нека кажува одма еј.Само две нешта беа добри на забавата-една девојка таму што мешаше цело време и друштвото што си бевме-се изгазивме од смеење

:pos: :pos: :pos: :pos: lele parot bese uste ne se izebaa na podiumot ej....greota...

А најдобро беше кога “диџејот“ кажа : поздрав до сите девојки, незабележувајќи дека прави големa граматичка грешка, зборот девојки е во множина :pos: :pos: :pos:

Batistuta напиша:
А најдобро беше кога “диџејот“ кажа : поздрав до сите девојки, незабележувајќи дека прави големa граматичка грешка, зборот девојки е во множина :pos: :pos: :pos:
Не зезај, каков :kez: дј беше. Таленат, беше толку среќен што се обиде да "измикса" транс со балада

TargeT напиша:
Не зезај, каков :kez: дј беше. Таленат, беше толку среќен што се обиде да "измикса" транс со балада
Ама само се обиде,и на тоа остана(за среќа)

со пари е новчаникот или забрави некој да плати

ова ко таен окружок.

следен пут доаѓам и ја, се средив после испитите. ако ме прима лу пошо го зезнав еднаш :(

Офчар напиша:
ова ко таен окружок.

следен пут доаѓам и ја, се средив после испитите. ако ме прима лу пошо го зезнав еднаш :(

kajne probleme..........:star: :star: :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom