Точкест
I'm Awesome
Немаат најдобри екрани со најдобар контраст и бои.Не треба да спомнувам дека имаат и дефинитивно најдобри екрани со најдобар контраст и бои нели?![]()
Еве ги со најдобриот контраст и најдобрите бои и најдобро изгледаат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат најдобри екрани со најдобар контраст и бои.Не треба да спомнувам дека имаат и дефинитивно најдобри екрани со најдобар контраст и бои нели?![]()
За квалитет може ама и во дизајн не би се согласил, не верувам дека има Дел кој може да го јаде Павилион во дизајнно повеќе ми се допаѓаат Dell у дизајн.
За квалитет може ама и во дизајн не би се согласил, не верувам дека има Дел кој може да го јаде Павилион во дизајн
MAC со серијата G5 се префрлија на Intel процесори. Така да зависи кој модел го има вградено во Мек-от, такви се перформансите. Но, глобално земено, МАС има подобри перформанси од РС.Pavilion-от(Turion 64x2) го ставам пред мекинтошот(G5процесор поточно)
AppleОдувек ми биле прекрасни...
Па после Sony Vaio (пошо ја имам)
IBM знам дека се издржливи али дизајнот воопшто не ми се свиѓа... И Acer се за нигде... Толку од мое искуство![]()