DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Абе добар си дота, тука не те негирам, ама малце пофин со нубовите да бидеш.

10wmm41.jpg
Сега може Comment?Мислам дека имам добар скор..comment??:pipi::pipi::back:

37/3/9 мислам дека ми беше скорот на крај предмалце со pudge..
>.>

Добар скор.

Иако,мене стварно не ми се јасни две работи :

1.Зашто си го избрал Anti-mage во оваа игра (освен за скелет тепање,еве ај)
2.Како си можел да тепаш 5 Str херои кои имаат 3 стана и 1 disable од N'aix...т.е. како можеле они тебе да не те тепаат.

Само кентаур е доволен со Blademail и ти ќе бидеш мртов.
Нејасна дотава еи :)

37/3/9 мислам дека ми беше скорот на крај предмалце со pudge..
>.>

Имаше 37-2 и на моменти мислев дека сите ќе се изгасат :)
Сите дечки кои сакаат да научат да играат БУЧЕР, слободно нека побараат replay од вчерашното уништување :)
godskor.jpg

Добар скор.

Иако,мене стварно не ми се јасни две работи :

1.Зашто си го избрал Anti-mage во оваа игра (освен за скелет тепање,еве ај)
2.Како си можел да тепаш 5 Str херои кои имаат 3 стана и 1 disable од N'aix...т.е. како можеле они тебе да не те тепаат.

Само кентаур е доволен со Blademail и ти ќе бидеш мртов.
Нејасна дотава еи :)
Мислам дека биле noob's..незнам едноставно се си ги тепав... јас сам они сите и пак сите умрее.
А кентаур беше на цела хелт јас бев на 300-200 и пак умре кентаур:pos2:

Уште многу сте играле од кога ми падна нет бре.. Некаде имавме 40 убиства кога излегов..

Многу глупи луѓе на гарена еј.. после оваа изиграв уште една, игравме цели 90 минути и на крајот завршив со 58 000 голд, BoT, shiva, vyse, bkb,linken,manta. 70-0, 1200 убиени крипови.. Па толку да се нема појма значи..

Уште многу сте играле од кога ми падна нет бре.. Некаде имавме 40 убиства кога излегов..

Многу глупи луѓе на гарена еј.. после оваа изиграв уште една, игравме цели 90 минути и на крајот завршив со 58 000 голд, BoT, shiva, vyse, bkb,linken,manta. 70-0, 1200 убиени крипови.. Па толку да се нема појма значи..

WTFFFF?????????? се споено и + 58000 или 5800??? лелелле па кои кретени биле тие бе.елелелелле!!! Screenshot??

WTFFFF?????????? се споено и + 58000 или 5800??? лелелле па кои кретени биле тие бе.елелелелле!!! Screenshot??
Истото ќе го прашав и јас, ако може ScreenShot, оти вака ништо не праиме.:)

Нешто и од мене на крајот многу ме утепуваа пробуев на фонтана да ги убивам :baeh:. Иначе некој ако игра низ европскиве сервери нека пише на МСН или гарена _DarK_Chieftan_ .

Attachments

• DOTA.jpg
    DOTA.jpg
    124,9 KB · Прегледи: 19
Ајде некојпат кога ќе играме, ќе земам тинкер и ќе си го добиете скриншатот :)

58 000 беше точната цифра голд : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom