DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ве учи да правите вангард?
леле, на Дроу Ренџерот не му треба вангард?? :jaj:ако не ми е вангард се ке умиреф, и има многу малце хелт.

бтв
6y08pu.jpg
типот ми се ѕипаше :D:smir:

Сеа игравме ЛАН на Traxex му напраив Phase Boots, Yasha, Helm of the Dominator, Assault Cuirass и Lothar's и 17-2 скор, им еб*вме м*тер

Торпедо,не постирај вакви шотови...

Мислам,ништо против тебе,ама не се за фалење,дури и срамота е да ги постираш.

Како прво сте играле 2в1 цела партија (зборам за тој од претходна страна со траксекс),како второ имаш Вангард и немаш Гем (што покажува дека рики е нуб) и како трето ти си 15ти а он е 8ми левел,што ако сте играле двајца на страна не е возможно.

Сфати го ова како конструктивна критика,подобро вежбај со Insane ботови,отколку против такви нубци,најсериозно.

Еве,мислам ме имаш и на мсн,па ќе те поканам следна да играш со мојот тим на GG.

Торпедо,не постирај вакви шотови...

Мислам,ништо против тебе,ама не се за фалење,дури и срамота е да ги постираш.

Како прво сте играле 2в1 цела партија (зборам за тој од претходна страна со траксекс),како второ имаш Вангард и немаш Гем (што покажува дека рики е нуб) и како трето ти си 15ти а он е 8ми левел,што ако сте играле двајца на страна не е возможно.

Сфати го ова како конструктивна критика,подобро вежбај со Insane ботови,отколку против такви нубци,најсериозно.

Еве,мислам ме имаш и на мсн,па ќе те поканам следна да играш со мојот тим на GG.

Рики ливнал 10 минути пред он да го сруши Тронот така да....

А и вториот,играле 1в1 со сите страни 8 кули има срушено ...

леле, на Дроу Ренџерот не му треба вангард?? :jaj:ако не ми е вангард се ке умиреф, и има многу малце хелт.

бтв
6y08pu.jpg
типот ми се ѕипаше :D:smir:

Катастрофална комбинација на ајтеми..

Што херој е тоа бе? БАТЛ ФЈУРИ НА СТРЕЛЕЦ, НЕ!

Рак на очи ќе добием од скриншотовиве на Торпедо.
zosto??sto mu fali . ?? ako mislis za 2xVanguard toa e edeniot sto izleze od RAzorot i jas sto imaf.. kazi druga pri4ana za plunkata sto ne mi e vo red, ke ja popravam ...moze??samo bez navredi ..:smir::smir:

sxe shit.

Не треба да имаш 2 батерфлајс зошто Evasion-ot не се stack-ува. После играш 3в3. Зошто не играш 5в5? Зошто не си направил hex да го стопите баланар. Не се прави вангард на вено. И што е ова? Све со ливери играш.

Не треба да имаш 2 батерфлајс зошто Evasion-ot не се stack-ува. После играш 3в3. Зошто не играш 5в5? Зошто не си направил hex да го стопите баланар. Не се прави вангард на вено. И што е ова? Све со ливери играш.

Шорти нека направи он прво Treads,па нека брка работа.

Многу напред одиш со советиве,треба прво основните работи.

Фала што ми кажа но за hex овој срната имаше hex..Фала многу.:smir:

Шорти нека направи он прво Treads,па нека брка работа.

Многу напред одиш со советиве,треба прво основните работи.
немаф од почетокот пари за Treads,и ме мрзеше да зберам.. Но ајде ,еве кога ке ставам ss веќе прво ке склопувам Power Treads.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom