DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Еве прееска со еден 20лвл на гарена ми се праеше про
wc3scrnshot031209152711.jpg
adni me na garena . jas sum With0ut.

Еве ти риплеј па види процени си дали се нупци или не. Среќа ти не си играл против мене па истото за тебе можеби ќе го велеа :pos2:

Обратите пажња на 27 мин. :):)

Lele do sea gleav, gi unisti, shorty 20 ovie 10lvl dmg 2 pati vise

1z2zojr.jpg
ке си кажам искрено. Играфме 2 х 2. И едениот од мојта излезе и право ми даде 3000 голд, и ја земаф балтијата за Satanic.И после истепаф еден и право излезе, и другиот кога виде дека имаф Satanic и другиот излезе и право горе ми се напунија 7.000голд ... Impossible.:smir::smir:

so 30 kripovi ubieni ima divine -.-

Како прво, на наиксот се прави армлет и пт како прв( втор )итем. После дезолатор, па асаулт куриас или ХоТ, зависи дали ќе играш како семи-carry или како прв carry. После може критикал или нешто друго, ама најчесто играта завршува кога имаш асаулт,пт,дезо,хиперстоне.

ВАНГАРД, НЕ, У НИКОЈ СЛУЧАЈ!

so 30 kripovi ubieni ima divine -.-
абе ти читаш јас што пишаф ?? оти кога мојот излезе ми даде 7000 иљади.
Како прво, на наиксот се прави армлет и пт како прв( втор )итем. После дезолатор, па асаулт куриас или ХоТ, зависи дали ќе играш како семи-carry или како прв carry. После може критикал или нешто друго, ама најчесто играта завршува кога имаш асаулт,пт,дезо,хиперстоне.

ВАНГАРД, НЕ, У НИКОЈ СЛУЧАЈ!
Сега разбирам ;):smir:

абе ти читаш јас што пишаф ?? оти кога мојот излезе ми даде 7000 иљади.

Епа шо си го остаил скриншотот? Да ти видиме итеми? Убиства на крипови? Убиства на херои? о.0

Нека е, само прашај си што не знаеш. Така се учи.

Само немој да бидеш арогантен, да не слушаш никој и да мислиш дека се знаеш.. има време за тоа : )

epa si igraf ubavo:)

spojkive ti se super !:wink:BRAVO:smir:
spojkive ti se katastrofa.
prvo:zosto lotar na balanar?
vtoro:so ke prajs so S&Y i Helm of Dominator-ako prajs paraj satanic ili pak prodaj go helmot i napravi vladimir
treto:podobro e PT odkolku phase boots
cetvrto: napraj armlet mesto BF poarno e

Со еден дечко на Europe Room 1 vs 1
Ако нешо спојкиве се тапа не ми замерувајте, пред месец почнав да играм ДотА :)
balanar1.jpg
zboruvav za ova

Ја кога играм со Баланар од овие твоиве спојки ги правам само Бателфјурито и Санге другите ич не ти требаат.....

Кој ве учи да правите вангард?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom