iLoveРАКОМЕТ
kajganer
леле, на Дроу Ренџерот не му треба вангард?? :jaj:ако не ми е вангард се ке умиреф, и има многу малце хелт.Кој ве учи да правите вангард?
бтв

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле, на Дроу Ренџерот не му треба вангард?? :jaj:ако не ми е вангард се ке умиреф, и има многу малце хелт.Кој ве учи да правите вангард?
Браво!!:smir::smir:Сеа игравме ЛАН на Traxex му напраив Phase Boots, Yasha, Helm of the Dominator, Assault Cuirass и Lothar's и 17-2 скор, им еб*вме м*тер
Торпедо,не постирај вакви шотови...
Мислам,ништо против тебе,ама не се за фалење,дури и срамота е да ги постираш.
Како прво сте играле 2в1 цела партија (зборам за тој од претходна страна со траксекс),како второ имаш Вангард и немаш Гем (што покажува дека рики е нуб) и како трето ти си 15ти а он е 8ми левел,што ако сте играле двајца на страна не е возможно.
Сфати го ова како конструктивна критика,подобро вежбај со Insane ботови,отколку против такви нубци,најсериозно.
Еве,мислам ме имаш и на мсн,па ќе те поканам следна да играш со мојот тим на GG.
леле, на Дроу Ренџерот не му треба вангард?? :jaj:ако не ми е вангард се ке умиреф, и има многу малце хелт.
бтвтипот ми се ѕипаше![]()
:smir:
zosto??sto mu fali . ?? ako mislis za 2xVanguard toa e edeniot sto izleze od RAzorot i jas sto imaf.. kazi druga pri4ana za plunkata sto ne mi e vo red, ke ja popravam ...moze??samo bez navredi ..:smir::smir:Рак на очи ќе добием од скриншотовиве на Торпедо.
Не треба да имаш 2 батерфлајс зошто Evasion-ot не се stack-ува. После играш 3в3. Зошто не играш 5в5? Зошто не си направил hex да го стопите баланар. Не се прави вангард на вено. И што е ова? Све со ливери играш.
Фала што ми кажа но за hex овој срната имаше hex..Фала многу.:smir:Не треба да имаш 2 батерфлајс зошто Evasion-ot не се stack-ува. После играш 3в3. Зошто не играш 5в5? Зошто не си направил hex да го стопите баланар. Не се прави вангард на вено. И што е ова? Све со ливери играш.
немаф од почетокот пари за Treads,и ме мрзеше да зберам.. Но ајде ,еве кога ке ставам ss веќе прво ке склопувам Power Treads.:smir:Шорти нека направи он прво Treads,па нека брка работа.
Многу напред одиш со советиве,треба прво основните работи.