DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, кој кур со ултито на Pudge?

Јаде преку BKB, јаде преку замрзнување од CM?
Ебате, целата игра пропадна, нек се гонат во курац. :)

скоро сите улти работат преку бкб, и секој херој може да пушта магии кога е фатен во лед од цем, а херои кои имаат орб - спелови, можат да тепат ( тракс, випер, боне, хускар.. ) : )

Ај да ми каже некој дали ова е најновиот пач :)?
2cpx5le.jpg

Aj be ovde pomognejte mi :) oti koga isklu4uvam garena ova go pise ?
2rwqque.jpg
I zosto imam lag na GARENA:nerv:
pred 5 dena mi go formatiraa pc i do 4era nemav lag:) sto e rabotava :nerv::)

Влегов до DotA водите.
Ајде со помин нека е, со лесно да научам да играм :pos:

За 5-6 месеци ќе се пресметаме :baeh::vozbud:

Новите два најсилни тимови вклучувајчи ги се разбира и DDT.

Новиот тим на TR^

1.Kuroky
2.ARS-ART AKA (Smile)
3.Puppey
4.Blowyourbrain
5.PGG

http://www.gosugamers.net/dota/news/11787-kuroky-a-new-era-begins

Новиот тим на Nirvana.It

1.Fear
2.Demon
3.Azen
4.Santa
5.Merlini

http://www.gosugamers.net/dota/news/11785-azen-and-santa-join-nirvana-int

Какви тимови, омфг! :vozbud: лично секогаш ќе бифам на странта на Руските тимови или поточно на оние што имаат челенови од Virtus.Pro во нив тоа во случајов е TR^ се разбира, Само Вигосс фали за да го видам мојот омилен тим.

Некој да ми даде видео некој што игра многу јако со Pudge ! тоа го барав и претходно ..:) ае и да биде 1.24е пач и 6.67ц

Дечки, кој пач на frozen throne треба за да се игра дота и која верзија дота се игра најмногу на гарена? И ако може линкови.

abe ko ke go instaliram pacot ova mi se javuva,znae nekoj !?? , ako ne znae kazete od kade da ja spustam dota i najnoviot pač,dajte torent !

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    24,3 KB · Прегледи: 18
до сеа ми се нема десено на мене тоа симни ја играва одново инсталирај последниот пач и немаш гајле

abe ko ke go instaliram pacot ova mi se javuva,znae nekoj !?? , ako ne znae kazete od kade da ja spustam dota i najnoviot pač,dajte torent !

Оди во Start>>Run...pisi Regedit>>HK_CURRENT USER>Software>>Blizzard Entertainment>>Warcraft 3>tamu napraj new string value i krsti go InstallPath па кликни 2 пати на него и внеси во дата валуе кај ти е внесена играта точен пати готово.

@ Pece_Zenskio

или можеш да спуштиш Warcraft Version Switcher 1.24e.. така е полесно.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom