DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе зш не се отвара Б-нет???(цел ден)
Незадолжително:Имам предлог до сите кои сакаат да си ги оставиме акаунтите тука и да се додадеме у френдс и да играме меѓу себе.
ПС Имам тим 3vs3 кој сака да му правиме лол

ај некој плс нека ми пушти линк за да симнам crack за frozen throne :)

Луѓе зш не се отвара Б-нет???(цел ден)
Незадолжително:Имам предлог до сите кои сакаат да си ги оставиме акаунтите тука и да се додадеме у френдс и да играме меѓу себе.
ПС Имам тим 3vs3 кој сака да му правиме лол

Мој предлог:Играј си на Гарена

Nema noobovi nema liveri i se igra -cm... i so se odnesuva do ladderot da ima ladder ama vo posebni channeli

хаха смешки, нема нубови и нема ливери, до секогаш имало и секогаш ќе ги има. И играј clan war на гарена ќе видиш дали ќе има ливери .

хаха смешки, нема нубови и нема ливери, до секогаш имало и секогаш ќе ги има. И играј clan war на гарена ќе видиш дали ќе има ливери .
Nemozes da igras CW 24/7 koga ke posakas na bnet mozes da igras koga sakas (ne cw) i dotata da bide so ist feeling kako CW ... imam igrano i na garena i na bnet i od bnet sum mnogu pozadovolen. Btw ask Potato toj ke vi objasni poveke za bnetot.

Гарена мислам едно време славеше роденден пошто се регистрираа дали милион или 10 милиона играчи незнам и на сите бонус 2х експириенс:).За разлика од Б-нет Гарена ти е 20 пати боље:smir:

Единствена работа што не ми се свиѓа кај Бнет е што понекад, а скоро и секад има delay, а многу нервира тоа.

Гарена е стриктно гејминг платформа, а бнет е повеќе место каде што можеш да си играш со пријатели без никој да те вознемирува. За левелот на игра, на бнет има подобри играчи од пуб на гарена, дури и од тие таканаречени high level rooms. На гарена играат скоро сите играчи кои знаат варкрафт/дота, па поради тоа собите DI. IDEC, NIHL, etc.. се подобри од некои приватни соби на бнет ( повеќето играчи од бнет играт во тие соби, но поголемиот број на играчи ги прави тие собри подобри и попривлечни ), за споредба, loda, azen, fear, astra и многу други почнаа да играат дота на бнет, баш поради тај проблем со лаг кој постоеше се префрлија на ггц.

Сега тој проблем е решен. Во подобрите лиги ( канали, соби наречете ги како што сакате ), има ботови за креирање, кои се хостирани каде што е хостиран и самиот сервер и овозможуваат добра игра со неколку милисекунди лаг. ( на гарена врските одат хост- играч.. на бнет врските одах хост - сервер - играч, серверот е хостиран во германија, така да ако креира некој македонец а играш и ти со него, конекцијата ќе оди македонија - германија - македонија, тоа ти испаѓа некако како на гарена да играш со некој азиец или американец. )

хф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom