DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Прво многу играв на Б-нет, ама сега Гарена е 100 пати подобро.:Прде:

И двете се срања ама мора да се игра некаде ... Гарена е подобра за разлика од Б-Нет

kako nemoze da se izigra asolna dota na garena?
pa duri i vo mkd 1 sekoj den igram barem po 1 known dota do kraj 5v5 bez liveri...
a na b-net nekoj dropnal nekoj livnal nekoj 5 sec delay nekoj spikes etc etc..
ne kazvite gluposti 2 milioni accounti imat na garena i site od popoznative igraci se preflija od b-net na garnea.. IDEC ligava kaj se igrat na garena ili b-net?

Хм, а бе да, Гарена е подобра во споредба со Б-нет, ама Гарената е многу багована. Секоја трета партија некој ќе дропни без врска..

ne znaev kaj da pisam pa aj ovde.Abe zosto SS od warcraft mi se crni?
Pravam SS i odam da vidam kako izgleda i samo crna slika i nisto dr

еве 1 прашање од мене : Значи сега ја инсталирав Warcraft ги ставив мапите и сега сакам да го ставам и еден patch ( 1.24 ) но незнам како е ако може некое објаснување како да го ставам

еве 1 прашање од мене : Значи сега ја инсталирав Warcraft ги ставив мапите и сега сакам да го ставам и еден patch ( 1.24 ) но незнам како е ако може некое објаснување како да го ставам
Epa vaka:
Ako WC3 ti e copirana vo kompjuter togas odi vo START i nad to za gasnejne na kom imas RUN...Vo run pisi REGEDIT i ke ti se pojavi nekakva lista.Ti stegni na HKEY_CURRENT_USER i posle baraj software. Vo software najdi go blizzard entertainment i WC folderot, stegni na folderot i od desno treba da ima edno DEFAULT. Na prazno mesto stegni desen klik i ADD>>NEW STRING VALUE i imenuvaj go InstallPath(tocno kako so go pisav) potoa dvoen klik na to so go napraj i vo value data pisi ja lokacijata na igrata(pr. D:\IGRI\Warcraft III) i posle samo probaj da go install patchot. Ama zapomni za da instaliras 1.24 treba da imas 1.23.
PS.Malku e slozeno za objasnuvajne ama to e to a ja ti go objasiv najdobro so mozev

може некој да ми каже како да играм на б-нет пошо инвалид кеј иам како да го напраам има ли шанси )

Имам проблем со логирање на Garena (connection to server failed (E00001). Ја сменив static ip, ја преинсталирав гарената, петцифрен код внесувам, на сите 5 сервери пробав. Ми кажаа дека овие фајлови може да помогнат http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=308074&extra=page=1...ништо и со нив. Firewall-от ми е исклучен, TCP port и во UDP port ги сменив, им зададов и нули на двата, ама пак истиот проблем го јавува. Windows XP имам, порано имам играно на гарена со истиот, ама од пред 2 месеца имам кабловски интернет.

Има некој идеа што може да е проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom