DotA генерална дискусија

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Луѓе зш не се отвара Б-нет???(цел ден)
Незадолжително:Имам предлог до сите кои сакаат да си ги оставиме акаунтите тука и да се додадеме у френдс и да играме меѓу себе.
ПС Имам тим 3vs3 кој сака да му правиме лол

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
ај некој плс нека ми пушти линк за да симнам crack за frozen throne :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Луѓе зш не се отвара Б-нет???(цел ден)
Незадолжително:Имам предлог до сите кои сакаат да си ги оставиме акаунтите тука и да се додадеме у френдс и да играме меѓу себе.
ПС Имам тим 3vs3 кој сака да му правиме лол
Мој предлог:Играј си на Гарена

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Nema noobovi nema liveri i se igra -cm... i so se odnesuva do ladderot da ima ladder ama vo posebni channeli

хаха смешки, нема нубови и нема ливери, до секогаш имало и секогаш ќе ги има. И играј clan war на гарена ќе видиш дали ќе има ливери .

NeutroN-MkD-

HealthlesS^
Член од
28 април 2009
Мислења
257
Поени од реакции
6
хаха смешки, нема нубови и нема ливери, до секогаш имало и секогаш ќе ги има. И играј clan war на гарена ќе видиш дали ќе има ливери .
Nemozes da igras CW 24/7 koga ke posakas na bnet mozes da igras koga sakas (ne cw) i dotata da bide so ist feeling kako CW ... imam igrano i na garena i na bnet i od bnet sum mnogu pozadovolen. Btw ask Potato toj ke vi objasni poveke za bnetot.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Гарена мислам едно време славеше роденден пошто се регистрираа дали милион или 10 милиона играчи незнам и на сите бонус 2х експириенс:).За разлика од Б-нет Гарена ти е 20 пати боље:smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Единствена работа што не ми се свиѓа кај Бнет е што понекад, а скоро и секад има delay, а многу нервира тоа.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Гарена е стриктно гејминг платформа, а бнет е повеќе место каде што можеш да си играш со пријатели без никој да те вознемирува. За левелот на игра, на бнет има подобри играчи од пуб на гарена, дури и од тие таканаречени high level rooms. На гарена играат скоро сите играчи кои знаат варкрафт/дота, па поради тоа собите DI. IDEC, NIHL, etc.. се подобри од некои приватни соби на бнет ( повеќето играчи од бнет играт во тие соби, но поголемиот број на играчи ги прави тие собри подобри и попривлечни ), за споредба, loda, azen, fear, astra и многу други почнаа да играат дота на бнет, баш поради тај проблем со лаг кој постоеше се префрлија на ггц.

Сега тој проблем е решен. Во подобрите лиги ( канали, соби наречете ги како што сакате ), има ботови за креирање, кои се хостирани каде што е хостиран и самиот сервер и овозможуваат добра игра со неколку милисекунди лаг. ( на гарена врските одат хост- играч.. на бнет врските одах хост - сервер - играч, серверот е хостиран во германија, така да ако креира некој македонец а играш и ти со него, конекцијата ќе оди македонија - германија - македонија, тоа ти испаѓа некако како на гарена да играш со некој азиец или американец. )

хф

Kajgana Shop

На врв Bottom