- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.912
- Поени од реакции
- 6.769
Compendium Umbra Rider set imam za luna, mozam kako gift da go pratam na nekoj ako saka zamena, ako ima ponudi ve slusham pozz. https://www.youtube.com/watch?v=bdnFle324X4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сука бљет изи катка.

Јас немам никаков проблем со каде каде послаб лаптоп...Ако ти грее ќе намалиш графика од 100% на 85-90% и ќе немаш проблемДругари дали може на било каков начин инсталирање и hard use на играва да го поебе лаптопот у смилса на греење, гасење, рестартирање, успорување и слично, пошо на претходниот лаптоп од коа почнав да играм COD Black ops 2, NFS Most wanted и други графички захтевни игри го предизивикаа горенаведеното. А да, и од конфигурации иам i7 2.6 ghz со турбо до 3.10, АМD R5 2gb, 8 ram, 700 HDD од кои 90% е слободен дискот, HP ProBook, и користам релативно, мид класа кулер.

Не ми изгледа ко тип што знае да вози кола
Уште па Lexus си купил

Можам да го замислам на семафор Envy
Обожавам да гледам стримови на EE, RTZ и the beaverknight![]()
![]()
Среќно!Вчера изиграв една партија да го пробам новиот лаптоп, изгледаше одлично. Само што сум почетник овде и ќе ми требаат партии да дојдам до левелот на старата.