DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
И јас мислам дека ростер како ростер еве се распаднаја, али името НаВи ќе остане. Сепак се институција, не се само во дота, имаа солиден тим и во ЦС ГО.

И јас мислам дека ростер како ростер еве се распаднаја, али името НаВи ќе остане. Сепак се институција, не се само во дота, имаа солиден тим и во ЦС ГО.
Наредната недела ке го покожат новиот ростер на НаВИ

Не само ЦС ГО имаат солидни fifa и heartstone играчи како и добри world of tanks i HoN тимови. Сакаат да оформат и LoL тим а се работи и на нов dota2 тим се надевам на чело со Денди и Хбоцт кој би требало да е спремен за WCA 2015.

И уште го имаат тој солиден тим во цсго во топ 5 се цело време

Проблемот на нави беше xboct кој според мене е преценет играч. Основата и она што беше стариот тим на нави е денди и никој друг.

decko....dendi e problemot na navi....xbost bese edini so igrase na nivo zadnjiov period....neznam kolku pratis ama midot se smeni ne e veke toa imas novi faci so otvaraat na mid dendi ne se zamara deckoto e fail ali imeto mu drzi pari i toa e toa...

decko....dendi e problemot na navi....xbost bese edini so igrase na nivo zadnjiov period....neznam kolku pratis ama midot se smeni ne e veke toa imas novi faci so otvaraat na mid dendi ne se zamara deckoto e fail ali imeto mu drzi pari i toa e toa...
Да игра некој рандом русин со 2к ммр место хбост нема да приметиш разлика, 10/10 најбољи играч

a so sakas da mi kazes deka dendi e najsilnata alka u navi??
Да и отсекогаш бил најсилната алка на Na`VI. Хавост секогаш бил безмозчен играч секогаш имараше безврска сам или дајваше без мозок и бил моментум играч за разлика од денди кој што секогаш знаел што треба да направи мид и како да изигра паметно. Гледај го клипот само со магнус кога ке фати 5 души во РП два пати и колку само паметно ке го изигра тој момент.Мое лично мислење е дека денди без папи не е денди, од кога си отиде папи од тимот Na`Vi пополека почна да умира и еве сега им дојде крајот

Да и отсекогаш бил најсилната алка на Na`VI. Хавост секогаш бил безмозчен играч секогаш имараше безврска сам или дајваше без мозок и бил моментум играч за разлика од денди кој што секогаш знаел што треба да направи мид и како да изигра паметно. Гледај го клипот само со магнус кога ке фати 5 души во РП два пати и колку само паметно ке го изигра тој момент.Мое лично мислење е дека денди без папи не е денди, од кога си отиде папи од тимот Na`Vi пополека почна да умира и еве сега им дојде крајот

wow fati 5 luge u rp....bese top mid arno ama vreminjata se smenija....dendi odamna ne e toa so bese dali poso skillot porasna i mn poise faci ima so poveke treniraat i po motivirani se a on si ostana u mesto ili ednostavno ne se zamara poso si e dzvezda i si go ladi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom