zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.519
- Поени од реакции
- 6.337
farewell goldenboys
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наредната недела ке го покожат новиот ростер на НаВИИ јас мислам дека ростер како ростер еве се распаднаја, али името НаВи ќе остане. Сепак се институција, не се само во дота, имаа солиден тим и во ЦС ГО.
Не само ЦС ГО имаат солидни fifa и heartstone играчи како и добри world of tanks i HoN тимови. Сакаат да оформат и LoL тим а се работи и на нов dota2 тим се надевам на чело со Денди и Хбоцт кој би требало да е спремен за WCA 2015.И јас мислам дека ростер како ростер еве се распаднаја, али името НаВи ќе остане. Сепак се институција, не се само во дота, имаа солиден тим и во ЦС ГО.
И уште го имаат тој солиден тим во цсго во топ 5 се цело времеИ јас мислам дека ростер како ростер еве се распаднаја, али името НаВи ќе остане. Сепак се институција, не се само во дота, имаа солиден тим и во ЦС ГО.
Проблемот на нави беше xboct кој според мене е преценет играч. Основата и она што беше стариот тим на нави е денди и никој друг.
Сериозен си?decko....dendi e problemot na navi....xbost bese edini so igrase na nivo zadnjiov period....neznam kolku pratis ama midot se smeni ne e veke toa imas novi faci so otvaraat na mid dendi ne se zamara deckoto e fail ali imeto mu drzi pari i toa e toa...
Сериозен си?
Повеќе боди во очи дека хбост е добар играч , а не хендикепиран моронa so sakas da mi kazes deka dendi e najsilnata alka u navi??
Да игра некој рандом русин со 2к ммр место хбост нема да приметиш разлика, 10/10 најбољи играчdecko....dendi e problemot na navi....xbost bese edini so igrase na nivo zadnjiov period....neznam kolku pratis ama midot se smeni ne e veke toa imas novi faci so otvaraat na mid dendi ne se zamara deckoto e fail ali imeto mu drzi pari i toa e toa...
Да и отсекогаш бил најсилната алка на Na`VI. Хавост секогаш бил безмозчен играч секогаш имараше безврска сам или дајваше без мозок и бил моментум играч за разлика од денди кој што секогаш знаел што треба да направи мид и како да изигра паметно. Гледај го клипот само со магнус кога ке фати 5 души во РП два пати и колку само паметно ке го изигра тој момент.Мое лично мислење е дека денди без папи не е денди, од кога си отиде папи од тимот Na`Vi пополека почна да умира и еве сега им дојде крајотa so sakas da mi kazes deka dendi e najsilnata alka u navi??
Да и отсекогаш бил најсилната алка на Na`VI. Хавост секогаш бил безмозчен играч секогаш имараше безврска сам или дајваше без мозок и бил моментум играч за разлика од денди кој што секогаш знаел што треба да направи мид и како да изигра паметно. Гледај го клипот само со магнус кога ке фати 5 души во РП два пати и колку само паметно ке го изигра тој момент.Мое лично мислење е дека денди без папи не е денди, од кога си отиде папи од тимот Na`Vi пополека почна да умира и еве сега им дојде крајот