Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 4700 јас неможам да мрднам цццццц... help ? road to 5k is dark and full of terrors
Не знам, од овие 20 игри што ги изиграв последниве 2-3 дена.. најважно е само да го имате вистинскиот attitude у играта.. секоја игра.. почетокот се обидувам да ги смирам моите и да ги насочам на целта победаОд 4700 јас неможам да мрднам цццццц... help ? road to 5k is dark and full of terrors
)) Повеќе време проминуваат играчиве на карање кој да е мид или кери, посочување грешки и пцуење, од што се дефокусираат на играта. Значи без разлика колку и да ве бива за дота, само позитивно расоположение, и позитивни коментари, и секогаш гледање напред, не назад. Ако некој се нервира и фида, не му требате уште и вие да му велите дека е нуб и нема појма, туку да му најдете начин да го извадите од јамата 
)) Дадејте му подршка, речете му дека сега ќе направите акција да убие двајца, и ќе се врати тотално.сука иди нахуј пиздец !!!!!!! малце премногу оптимистички гледаш на работиве, да има разбирливи луѓе но голем број од нив си тераат по свое чисто за да ти ја упропастат партијатаНе знам, од овие 20 игри што ги изиграв последниве 2-3 дена.. најважно е само да го имате вистинскиот attitude у играта.. секоја игра.. почетокот се обидувам да ги смирам моите и да ги насочам на целта победа)) Повеќе време проминуваат играчиве на карање кој да е мид или кери, посочување грешки и пцуење, од што се дефокусираат на играта. Значи без разлика колку и да ве бива за дота, само позитивно расоположение, и позитивни коментари, и секогаш гледање напред, не назад. Ако некој се нервира и фида, не му требате уште и вие да му велите дека е нуб и нема појма, туку да му најдете начин да го извадите од јамата
)) Дадејте му подршка, речете му дека сега ќе направите акција да убие двајца, и ќе се врати тотално.

сука иди нахуј пиздец !!!!!!! малце премногу оптимистички гледаш на работиве, да има разбирливи луѓе но голем број од нив си тераат по свое чисто за да ти ја упропастат партијата![]()