DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Од 4700 јас неможам да мрднам цццццц... help ? road to 5k is dark and full of terrors

Од 4700 јас неможам да мрднам цццццц... help ? road to 5k is dark and full of terrors

Јас со 2400 саати на Дота 2, играм од Mercenaries 2.17, па не можам да мрднам од 3000 mmr. Јебига, не може секој да го бива :icon_mrgr:

Ебете ммр дај да напрајме лоби или да се собериме 1 ранкед да изиграме

Не знам, од овие 20 игри што ги изиграв последниве 2-3 дена.. најважно е само да го имате вистинскиот attitude у играта.. секоја игра.. почетокот се обидувам да ги смирам моите и да ги насочам на целта победа :))) Повеќе време проминуваат играчиве на карање кој да е мид или кери, посочување грешки и пцуење, од што се дефокусираат на играта. Значи без разлика колку и да ве бива за дота, само позитивно расоположение, и позитивни коментари, и секогаш гледање напред, не назад. Ако некој се нервира и фида, не му требате уште и вие да му велите дека е нуб и нема појма, туку да му најдете начин да го извадите од јамата :))) Дадејте му подршка, речете му дека сега ќе направите акција да убие двајца, и ќе се врати тотално.

Не знам, од овие 20 игри што ги изиграв последниве 2-3 дена.. најважно е само да го имате вистинскиот attitude у играта.. секоја игра.. почетокот се обидувам да ги смирам моите и да ги насочам на целта победа :))) Повеќе време проминуваат играчиве на карање кој да е мид или кери, посочување грешки и пцуење, од што се дефокусираат на играта. Значи без разлика колку и да ве бива за дота, само позитивно расоположение, и позитивни коментари, и секогаш гледање напред, не назад. Ако некој се нервира и фида, не му требате уште и вие да му велите дека е нуб и нема појма, туку да му најдете начин да го извадите од јамата :))) Дадејте му подршка, речете му дека сега ќе направите акција да убие двајца, и ќе се врати тотално.
сука иди нахуј пиздец !!!!!!! малце премногу оптимистички гледаш на работиве, да има разбирливи луѓе но голем број од нив си тераат по свое чисто за да ти ја упропастат партијата :)

Што да се каже, кога вчера еден зема АМ и отиде офлејн....сам :pos:

сука иди нахуј пиздец !!!!!!! малце премногу оптимистички гледаш на работиве, да има разбирливи луѓе но голем број од нив си тераат по свое чисто за да ти ја упропастат партијата :)

Абе тоа е и муабетот. Да успееш да се разбереш со таквите. Иам приметено дека 60% од партиите што сум ги изгубил, не сум ги изгубил ради outplay него пошо сме се напињале во тимот, сме си јаделе лајна меѓусебно итн. Али треба да имаш волја за тоа, дури повеќе отколку за вежбање механики.
Ја искрено ептен ретко иам волја да се разбирам, да им пишувам реферати итн. И наравно дека сум си го заслужил ммр-то, сите си го заслужуваме.

momentot koa ke dozvolis da te iznerviraat e momentot koa zasluzuvas da ja izgubis partijata :)

zatoa ima taktika na toj so najmnogu kenja ke mu stais mute i se fura natamu fokus kon celta...+25

isto najgolema greska so site ja imaat u mindstate e toa deka jas igram ko 4k a sum u 1-2k poradi drugite...ne drugarce ti si u 1-2k poso zasluzuvas da si tamu....

site trcaat po brojkite a nikoj ne glea da se podobri ko igrac pa i pre bi napraile novi accounti za da se kalibriraat povisoko ali dzabe koa pak se so ist skill i razbiranje na igrata i e smesno

И јас би се придружил на групново играње, секако ако примате нубци со 3к ммр :D

Неможе нешто покасно, околу 11 или 12...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom