DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
CDEC воопшто не потфрлија. Беа надиграни.
Од вајлд карта до финале на TI, без пораз во main event е за почит.

тито, не ли мислиш дека Шики е слаб мидер на CDEC? и дека уствари тука е единствената слабост на таа екипа?
На секој друг лејн имаа целосна контрола, ненормално добри ротации итн. Сумаил според мене ги уништи и Шики, и Xz едната коа беше со Brood, а секоја партија Сумаил играше vs подобар пик на мид.
Нема врска тоа.. Шики е тип на играч како s4, може да ја добие линијата, ама не мора. Неговите најголеми квалитети се контролирањето на мид-гејмот и текот на играта.( Не знам дали ги гледавте другите игри, ама Шики со лината ги уништуваше сите противници, им беше страв да се појават на мапата.. )Ама не можеше да го прави тоа против фуриозните EG. Од друга страна EG се фокусираат најмногу на добивањето на mid за добар старт и експлозија на сумаил. Оти ги имаат секогаш стандардните fear i universe, и да ги оставиш против 10, пак ќе го направат нивното.

Нема врска тоа.. Шики е тип на играч како s4, може да ја добие линијата, ама не мора. Неговите најголеми квалитети се контролирањето на мид-гејмот и текот на играта. Ама не можеше да го прави тоа против фуриозните EG. Од друга страна EG се фокусираат најмногу на добивањето на mid за добар старт и експлозија на сумаил. Оти ги имаат секогаш стандардните fear i universe, и да ги оставиш против 10, пак ќе го направат нивното.
Јасно ми е EG шо праат и на кој си ја фокусират играта, ама ипак Шики не успеа да го надфарма Стормот на Сумаил со Акаша... исто после со Лешрак беше надфарман од Ембер, за на крај да го игра ДК како спектатор на мид.
Со тие ганкови и ротации кои ги имаше Shiki од Q и Garder, требаше да го уништува Сумаил на средина..

abe drugari zaboraivte deka pred eden den cdec gi pregazija eg onaka jako gazenje...epa gi naucija mn jasno deka im se adaptiraa odma gi fatija na techies banot...i sea site komentiraat bla bla...prv turnir im e na decata be alo i pregazija sve....eg dojdoa od lower bracket so momentum so gi pregazija lgd i veke gi ima prostudirano cdec i im ja fatija slabata tocka...ali pak iznenadija so brood mid momcite

Што се случило? :confused:
има хостирано партии во некоја си таму лига со овозможени cheats и додека играл користел рефреш и така плескал кој стигнал.

не е точно дека се банирани немат играно повеќе од 2 недели на соло ранкед мислам и инактив ги става и не се на лидербордс

не е точно дека се банирани немат играно повеќе од 2 недели на соло ранкед мислам и инактив ги става и не се на лидербордс
Да, или исто се случува и ако профилите ги направат приватни.

има хостирано партии во некоја си таму лига со овозможени cheats и додека играл користел рефреш и така плескал кој стигнал.

lol toa e mn odamna brat so meepoto go serea jako za toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom