DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ama na ponovite akaunti morat nekoj dolar da potrosis na steam inace na 3 ili 4 prijateli si ogranicen.
:pos:

Не сум знаел ова, мислев трола коцкана ...[DOUBLEPOST=1437858086][/DOUBLEPOST]Него да изиграме 2-3 партии, има некој за?

koja partija fnatic vs ig e vtorava bravo...
Абе шо браво. Ебате азиската игра ебате. Пак ќе замараат со тоа маратоните. Муши фарма фарма фарма.. се реди фул слот. Пак фарма фарма фарма.. има 10к голд за шо к**? Фулл слот е. И не само Муши. Сите исто. (n)

Абе шо браво. Ебате азиската игра ебате. Пак ќе замараат со тоа маратоните. Муши фарма фарма фарма.. се реди фул слот. Пак фарма фарма фарма.. има 10к голд за шо к**? Фулл слот е. И не само Муши. Сите исто. (n)
abe od ko go napisav ova 20 minuti farmat musi divajnoj i gi ostavat vbaza hahahaha Inace pred to samo nepredvidlivi teamfightoj imase buybackoj kontra buybackoj i slicni sranja :D[DOUBLEPOST=1438044012][/DOUBLEPOST]Evo go musi so 2 divajnon posle buyback... koja taktika hahahahah

Ако ништо друго барем крајов го направија. Можда се тепаа 2-3 мин континуирано а Тоби ко луд се дереше :D

Ако ништо друго барем крајов го направија. Можда се тепаа 2-3 мин континуирано а Тоби ко луд се дереше :D
Neznam dali ja gledase cela ama od triler partija vo komedija se napraj, inace Tobi e zverka, da nebese toj poslednive 30 min ke umrev od dosada :D

Овие C9 се најглупиот, шконтарски, кретенски тим што заиграл дота.
Не само што сите партии им се по 60-70 минути, ама такво шиткање партии е досега невидено.

Овие C9 се најглупиот, шконтарски, кретенски тим што заиграл дота.
Не само што сите партии им се по 60-70 минути, ама такво шиткање партии е досега невидено.
Според мене баш се едни од најдобрите early game тимови. Ретко кој ги надиграл (до 20та мин. да речеме). Проблемот е што незнаат што понатаму. Немаат стратегија, незнаат да го контролираат мечот до самиот крај. Буквално сами се победуваат.

Според мене баш се едни од најдобрите early game тимови. Ретко кој ги надиграл (до 20та мин. да речеме). Проблемот е што незнаат што понатаму. Немаат стратегија, незнаат да го контролираат мечот до самиот крај. Буквално сами се победуваат.
Тоа е затоа што Фата ретко губи лента, другите се муви без глави.

The Gyrocopter 5...

The Gyrocopter 5...
Ќе стане Tusk Techies 5, сеуште го чуваат пикот повеќето тимови.

Тechies е премногу OP херој за да не биде нерфнат пред ТI, да е до мене ќе го избришам од игра тоа гомно.

Гирокоптер е барем интересен за гледање.

Арен е.. арен е. :D
Пред јаката партија на Куро, НИКОЈ не се осмелуваше да пикни Тичис. Од кога видоја како се игра, почнаа да праат комбинации :)
Малку само педерска е третата. Пример да не би била таа, не би бил толку sucessfull.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom