DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што полека почнува да се влегува во шема.
Последно време често се собираме 10 :)
Мераци, ме утепаа со втора и трета смена... Рачунајте ме за вечер!

Леле каква партија Power Rangers - Alliance :vozbud:

Captains Draft најбоље мод за интересни мечеви. Не знам зошто нема повеќе турнири во овој мод...

Еи и ја играм од пред некој дн, не сам почетник, играја сам гу доту кец, ама па некои рецепте не ги знам јоште, али прау фрсблод : D прау асистенцие
А незнам што е работа, ск па ми гу вади доту, а иам гу извадено, ваљда некој јак апдејт се дешава
Неам појма што е работа, еве гу па се даунлодира игра, а иам гу у пс.Одвај чекам да се извади па да рокну некоју магију : )

Ај да се договоримо да плескамо некоју партију,да играмо туј ми форумљаши

Еи и ја играм од пред некој дн, не сам почетник, играја сам гу доту кец, ама па некои рецепте не ги знам јоште, али прау фрсблод : D прау асистенцие
А незнам што е работа, ск па ми гу вади доту, а иам гу извадено, ваљда некој јак апдејт се дешава
Неам појма што е работа, еве гу па се даунлодира игра, а иам гу у пс.Одвај чекам да се извади па да рокну некоју магију : )

Ај да се договоримо да плескамо некоју партију,да играмо туј ми форумљаши
Не е можно да ти се симнува два пати, нешто имаш утнато. Апдејтите се мали по триесетина мегабајти или кога излегува нов пач по 100-200. Прочепкај, види што имаш утнато ако пак ти се случи ова.

Најдоброто Dota 2 review.

oPElr97.png

Можда ја има Дота 2 тест симнато :D
Не бе брат, игра гу неколко дна, не е тест, иам акаунт сфе под конац, али еве па ме јебе, улегну у стим и да гу играм доту, почне само да ми се вади Dota 2 workshop tools alpha
Eве ск нејќе да се укључи игра па, вика ми нешто стим ерор, неам појма што е работа, ке зему ке искршу сфе,ке ти ебу и игре и стимови и магије и рецепте, а игра ми се у пичку материну, прди ми гузица колко ми се игра, дај некако да га средимо проблем, што да прау, да удру цел анинстал и да га изваду стим од поново, да се логирам на акаунт што си га иам веќ напраено, па па да гу изваду игру
За три дна, два пута ме јебе игра скапана заразна, ке зему тетрис ке си купу ке си играм

Не бе брат, игра гу неколко дна, не е тест, иам акаунт сфе под конац, али еве па ме јебе, улегну у стим и да гу играм доту, почне само да ми се вади Dota 2 workshop tools alpha
Eве ск нејќе да се укључи игра па, вика ми нешто стим ерор, неам појма што е работа, ке зему ке искршу сфе,ке ти ебу и игре и стимови и магије и рецепте, а игра ми се у пичку материну, прди ми гузица колко ми се игра, дај некако да га средимо проблем, што да прау, да удру цел анинстал и да га изваду стим од поново, да се логирам на акаунт што си га иам веќ напраено, па па да гу изваду игру
За три дна, два пута ме јебе игра скапана заразна, ке зему тетрис ке си купу ке си играм
Абе шефе, си немал потреба од workshop tools да симнуваш. За другите мапи ти е тоа како pudge wars, tower defence итн... Бриши тоа (преку стимот можеш Library>Downloads или Library>Tools), не ти е потребно за да играш дота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom