DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Гледа некој твич? Како ви оди?
Мене последниве денови ми е катастрофа, на low не можам да гледам. Правам speedtest се екстра си кажува 40/20мбпс. Пуштам торент да се симнува, исто есктра си е брзината, само твич ме дупи. Незнам шо е проблемов.

Јас едвај на Medium гледам.. :tapp: изгледа не било до интернетот чим и ти имаш проблем.. јас си претпоставував дека нетот ми е канта и ги убив од пцуење Близу :icon_mrgr:

Јас едвај на Medium гледам.. :tapp: изгледа не било до интернетот чим и ти имаш проблем.. јас си претпоставував дека нетот ми е канта и ги убив од пцуење Близу :icon_mrgr:
А speed тестот како ти е?
Абе јас на сабајле кога ке станам, пуштам и гледам на source без кочење, без никаков проблем. Како што тече денот, се по катастрофа и катастрофа е. Незнам што е фркава у пм :D

До Twitch е проблемот. Последниве неколку недели не можев да гледам на Source, а денес Starladder ни на High не можев да го гледам.

Луѓе кај мене на компјутерот е пуштено на source и на телефонот па ни сецна ни ништо

имате крш интернет затоа :)

Луѓе кај мене на компјутерот е пуштено на source и на телефонот па ни сецна ни ништо

имате крш интернет затоа :)
Немаме крш интернет туку Twitch имаат крш сервери.

И јас мислев дека е до нетов ама гедам дека и вас истото ви се дешават со твич,почна и на медиум да кочит кј мене.

целиов пач е базиран на throw early lead, многу лесно се прави камбек

Secret se stvarta....gomna da jadat i navi i aliance so si gi pustija igracite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom