DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ајде доста со Мид Фид :P

Дај да сменеме темата малку, да ве прашам кој ви е најдобар суппорт херој дали воопшто се нафаќате да играте фулл супорт, или кој херој би сакале да ви прави бејбисит доколку правите фарм?

Everyone wants to win but no one wants to ward.

Добро ајде доста со Мид Фид :P

Дај да сменеме темата малку, да ве прашам кој ви е најдобар суппорт херој дали воопшто се нафаќате да играте фулл супорт, или кој херој би сакале да ви прави бејбисит доколку правите фарм?

Everyone wants to win but no one wants to ward.

Според мене Лич и КОТЛ се нај заморантуси. КОТЛ early game е незаменлив, но лејт гејм е услес.
Иначе да се надоврзам на постов. Кога ги играм овие 2 херои баш онака сум фул суп. За лич доволно ми се бутс и скептер, а за котл исто бутс и меканизма. ОК е да играш фул суп, но да знаеш дека тој што игра кери на крај сварно ке ја изваде, не да му бидеш 40мин поттрчко и на крај ништо.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Според мене Лич и КОТЛ се нај заморантуси. КОТЛ early game е незаменлив, но лејт гејм е услес.
Иначе да се надоврзам на постов. Кога ги играм овие 2 херои баш онака сум фул суп. За лич доволно ми се бутс и скептер, а за котл исто бутс и меканизма. ОК е да играш фул суп, но да знаеш дека тој што игра кери на крај сварно ке ја изваде, не да му бидеш 40мин поттрчко и на крај ништо.

За жал повеќето партии завршуваат така :D Затоа ретко играм целосен супорт со непознати фаци.Инаку за супорт херој фаворити ми се варлок,дазле и лион.

КОТЛ ми е overall еден од нај играните и успешни херои но како и да e, Shadow Shaman и CM ми се омилени.

Shadow Shaman во комбинација со Урса е лудило, нешто слично како Тини + Кентаур :)

колку време ви требаше да се навикнете на дота 2,немав играно дота 7/8 месеци, сега седнав да ја пробам дота2,изиграв 2 партии и бев тежок нуб....

колку време ви требаше да се навикнете на дота 2,немав играно дота 7/8 месеци, сега седнав да ја пробам дота2,изиграв 2 партии и бев тежок нуб....

Околу 10 партии. Најтешко ми беше да ги научам хероите на изглед.

За жал повеќето партии завршуваат така :D Затоа ретко играм целосен супорт со непознати фаци.Инаку за супорт херој фаворити ми се варлок,дазле и лион.

Еднаш вард да купеше па сапорт да се нарекуваш...

Warlock и Lion не се ефективни супорти и не треба да се играат на таа позиција, али ајде.

Еј со Разор парче правам. Еве нека дреме малце на аватар :)

s4 и Dendi силувани на 1в1 турнирот.
East > West

Оваа година мислам дека Alliance, DK, Fnatic или Na'vi ќе го освојат... Сепак навивам за Alliance

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom