DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој key за играва или како и да е постапката, аплицирав со survey и чекам нема ништо :( ако има некој некое решение нека сподели, баш ми се игра Dota 2, здосади оваа 6.77b
--- надополнето: 3 март 2013 во 13:01 ---
Има некој key за играва или како и да е постапката, аплицирав со survey и чекам нема ништо :( ако има некој некое решение нека сподели, баш ми се игра Dota 2, здосади оваа 6.77b

пиши маил од стрим што ти е у порака

Чекај ти сакаш да ја играш дота 2 ама немаш инвајт? ако сакаш имам 20 поклони од дота 2 пиши ми ПП да ти кажам јусер од стим да ти пуштам ;)

Прати ми маил по пп, ќе ти дадам инвајт.

Де бре шо е работава само некои фидери ми дава од кај мене... Неможам да тепам партија... Праам 21-6 со СФ и губам партии пошо сите имаат по 13-14 deaths... Нема смисла вака... Од кај нив дава добри или барем просечни играчи а со мене некои тешки нубетини...

Де бре шо е работава само некои фидери ми дава од кај мене... Неможам да тепам партија... Праам 21-6 со СФ и губам партии пошо сите имаат по 13-14 deaths... Нема смисла вака... Од кај нив дава добри или барем просечни играчи а со мене некои тешки нубетини...
Истото е со мене. И баталив, веќе не играм.
Така е кога дота се даде на тој што треба и на тој што не треба...

Истото е со мене. И баталив, веќе не играм.
Така е кога дота се даде на тој што треба и на тој што не треба...

Како што качуваш левел се поретки се таквите. Исто е во сите слични игри, мора да го поминеш тоа за да играш со луѓе на твое ниво, само утре ти да не паднеш па да бидеш најслаба алка.
Затоа се заедниците така анти-новајлија поставени, затоа што секој кретен има клуч и мисли дека игра која бара искуство и знаење е влези/излези место тимска работа и познавање на ликовите.

Како што качуваш левел се поретки се таквите. Исто е во сите слични игри, мора да го поминеш тоа за да играш со луѓе на твое ниво, само утре ти да не паднеш па да бидеш најслаба алка.
Затоа се заедниците така анти-новајлија поставени, затоа што секој кретен има клуч и мисли дека игра која бара искуство и знаење е влези/излези место тимска работа и познавање на ликовите.
Затоа кога ми дадоа кеу никогаш не и ја инсталирав,поради таа причина :).

Во ред. Можда некогаш ќе бидам најслаба алка, ако другите се многу појаки, но проблемот е што НЕМА баланс. Ако пр. во мојот тим јас сум најјак, а другите слаби, и од другата страна нека стави така, еден на мое ниво, а другите како кај мене. Тогаш играта е изедначена а не вака како ќе му дојде, така :)

Во ред. Можда некогаш ќе бидам најслаба алка, ако другите се многу појаки, но проблемот е што НЕМА баланс. Ако пр. во мојот тим јас сум најјак, а другите слаби, и од другата страна нека стави така, еден на мое ниво, а другите како кај мене. Тогаш играта е изедначена а не вака како ќе му дојде, така :)

Компјутер го прави тоа, програма што колку и да е добра не е совршена. Системот башка е многу понелогичен во подолните левели. Ги зема во предвид BP, играни херои, партии, убиства, пофалби итн итн, ама многу често се случува да стави да речеме тотален почетник со левел 3-4, со некој што е подобар во бројките.
Подоцна се случуваат слични работи ама како што накачуваш погорни левели таквата разлика кај противник нема никакво влијание, имал повеќе среќа, ВР бонус, слично. Колку одиш погоре толку поинтересна станува од тој аспект.

Плус не мора секогаш да играш во истиот мод и со рандом избирање, пробај нешто ново, соберете се другари што сте тука некаде со умешност и качете некој левел.

Matchmaking-от им е тиква моментално.Имаат некоја гадна фрка со алгоритамот дефинитивно, не функционира како што треба.Ја за тоа и не играм соло,не планирам да ми побелува коса предвреме :D

Matchmaking-от им е тиква моментално.Имаат некоја гадна фрка со алгоритамот дефинитивно, не функционира како што треба.Ја за тоа и не играм соло,не планирам да ми побелува коса предвреме :D

Боље соло него со нас :D

Ево еден интересен момент од последната партија шо играв. Со еден удар, тројца паднаа. :D

3 победи иам у задњи 20 партии.... јес да играм послабо ама и со ептен идиоти ме дава

Јас сеа см 20ти лвл и многу ретко ме дава со идиоти иод кај мене и од кај нив има добри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom