DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Со scourge проблемов нез као моеш да го решиш, а за другово двојкава има лесен и брз парти систем, така да можеме да се аднеме како пријатели, и да ти споделам уше неколку луѓе што Разбираат, и да пукаш квалитетни доти со 5 пријатели од време на време... :)
Ми фалиш :(

Неможе да се реши тоа е проблемот, имам со кого да играм, она горе беше повеќе како пример, како и да е колку и да имаш со кого да играш, некад ќе треба сам нели, навикнат сум да хостирам.....нема везе долга приказна.

Една работа ќе ти кажам. Се се, само недај боже да се погодиш во ист тим со Македонец, 90% од времето или ќе фида, или ќе те пцуе, или намерно ќе гине за да направи да изгубиш зошто него не му иде, така да јас гледам секогаш да се дистанцирам од Македонци, ако не ги знам нема теорија да ги пуштам на хост, мада јас за Dota 1 зборам.

И со Македонци не е секогаш за играње, ама со Турци и Бугари колку сум ќинел нерви тоа е нездраво. Такви копуци не сум сретнал никаде. И јас зборам за старата Dota. Неможе да излезе за да не биде баниран а не му оди и играта нуб е и решението го гледа во изигравање камиказа и фидање на противничкиот тим...

Известување
Темата DotA 2 Invites отиде под клуч. Причината можете да ја најдете во последниот пост. Поради тоа, доколку на некој му треба инвајт, може да побара тука. Нема потреба да постирате колку инвајти имате, ако сака некој да добие сам ќе си побара.

значи ми се повраќа од русиве , како може сите до еден да бидат исти бре еј. Дебил до дебил и најголемиот непријател на дота 2 остануваат кретените од русија !!!

Зошто забегува играта, кога во тек на игра ќе идам алт+таб? Сеа морав да идам, затоа што ми падна конекцијата.

B5mPp0U.jpg

Нема везе, само тука е така.

pCaDKeM.jpg

Значи и вака можеш да изгубиш, кога имаш кретени во тимот. Ова ми е втора партија со Баланар каде што имам 25+ убиства и пак губиме.
Ситуацијава беше вака. Ги начекаа Магнус и Доктор во шума и ни појачаа на средина. Ок нема везе, појјаки бевме од нив и тргнавме ние на средина. Таман стигнавме, видовме дека Јурнеро иде горе и им викам нема везе пуштете го, ќе ги истепаме овие и ќе срушиме се до крај. Ама не, Лајфстилер се врати да брани демек. И така ние ги истепавме овие, плус останав јас жив заедно со Тајдхантер и Магнус. Во меѓувреме Јурнеро нормално го згази Лајфстилер, затоа што дечкото врска немаше. И сега наместо овие исто да останат тука заедно со мене, тие 2цата исто се враќаат да бранат:facepalm: Останав јас сам, само кула срушив на средина и толку, се родија пак овие. Јурнеро исто така ги истепа и овие 2ца и плус појача на мега крипс.
Да останевме сите на средина сигурен сум дека ќе тепавме ама тоа е. Не можеш да се разбереш со неписмени.

Неможе значи со ова русиве сите се глупи кој од кој се да им ебам ми се одигра од нив

Планираат да ги стават останатите херои, кои сеуште ги нема? Како што гледам еден куп нема: Феникс, Тускар, Трол, Гоблин, Пит Лорд, Абадон, Бристлбек...

Планираат да ги стават останатите херои, кои сеуште ги нема? Како што гледам еден куп нема: Феникс, Тускар, Трол, Гоблин, Пит Лорд, Абадон, Бристлбек...
Да. Скоро сигурно е дека трол е следен, па најверојатно тускар и скајврат и на крај се браќата гоблини.

Дајте бе бар да се збереме 2-3 да изиграме тимски. Нема смисла ова со идиоти да играм секоја партија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom