Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЗнамАбе иам проблем со овоа дотата
Укличам преку steam идам плеј најде игра и почне лоадинг и после тоа кога дојде време за бирање херои се изгасеако знае некој како да ја опраам нека пиша
![]()
Има апдејт, затоа неможеш. Уклучи стим, десен клик на дота -> Properties, идеш во Local Files - Verify integrity of game cache. И чекај
Некои фајлови не ти се досимнати од последниот апдејт, затоа. Кога ќе заврши тоа, автоматски ќе се досимнат и ќе можеш да играш 
Jas dobiv fancy windrunner cape <3Dobro samo essencies mi se pagaat -.-
Тепај ги неутралците. Оние црвените кампови.Ај објаснувајте за дегени ко мене ништо не разбирам од гривлингов.
брат абе неќеЗнамИма апдејт, затоа неможеш. Уклучи стим, десен клик на дота -> Properties, идеш во Local Files - Verify integrity of game cache. И чекај
Некои фајлови не ти се досимнати од последниот апдејт, затоа. Кога ќе заврши тоа, автоматски ќе се досимнат и ќе можеш да играш
![]()
знам тоа го правев сеа со денешнио апдејт ке пробам ако прае проблеми ќе купам нова графичка мислам дека графичката е проблемПробај во compatibility modeЗнамИма апдејт, затоа неможеш. Уклучи стим, десен клик на дота -> Properties, идеш во Local Files - Verify integrity of game cache. И чекај
![]()
како?Пробај во compatibility mode