DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Добив златните башери :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Само со inscribed Wards Placed.........:mad::cool::oops::eek::pos::facepalm::tapp::busi: :гик::цицки::bance::popce:[DOUBLEPOST=1432858492][/DOUBLEPOST]
hBNVJGm.png

awRzOdf.png

... :icon_mrgr: :LOL: :love: :angel::ROFLMAO:

volvo pls.

Последно уредено:
Па ги скрил имињата :icon_lol:

Добри партии вчера mouz vs nar. 90%+ ги имаме mouz прво место дека ќе земе :tapp:

Од кај да ве знам бе, може сте некои опасни хакеришта :icon_lol: :pipi:

Иначе и онака имам од компендиумот да направам 10 асистенции, да хилам 5000 хелт и да купам 8 вардови. Guardian Greaves AM support new meta :icon_lol: :цицки:

И дајте една 5ка да се собереме, да изиграме некоја партија.....

Последно уредено:
Ние се собираме, само тебе не те викаме :kuracc:

navi dno dna...a ja vtoro mesto gi staiv hahaha :)

Lele Dendi Magnus cel game promasuva rps za na kraj da ja resi so nadcovekci dve rpinja svaka mu cast

Na'Vi е стварно прејак тим. Многу ги потценија луѓево.
Некои од главниве caster-и и про играчи не ги ни ставија Na'Vi воопшто во compendium predictions ни во топ 4.
Реално е дека далеку се подолу од нивната форма која ја гледавме до пред 2 години, но требаше да се земе во предвид нивното искуство од претходните 4 Internationals. Na'Vi отсекогаш имале тактика како да се справат со критични ситуации и не ми се веруваше дека така лесно ќе отпаднат и дека нема да одат понатаму. Специјалитет им се битки кај Roshan и битки на нивни high-ground.
RP-ата на Денди беа 100% искуство и скил. Како го изведе тоа алал да му е!
Јас лично ги ставив да завршат како втори, а Alliance како први.
Дефинитивно тие што треба да се критикуваат се Alliance.
Вака да го јадеш во квалификации е срамота...
Тотално се некоординирани, и играат ко да се без компас. Loda иде 1 vs 5 и гине за секунда, Bulldog константно фида, 7ckngmad не ни треба да биде играч на Alliance затоа што нема доволно скил за да игра во таков тим, а Pajkatt една партија ќе изигра како ѕвер, а другата партија е тотално погубен и пасивен. Akke не е ни 1% од сапортот кој го гледавме во 2013'. Драфтот и гејмплејот им се селски со еден збор...
Да напоменам и дека Mouseports се огромно разочарување кое искрено не го очекував.

За мене исто така добар момент од Na'Vi е ова.... :D
Каков ѕвер Sonneiko! Сиротите поима си немаа што им се деси :pos:

^^ Ne brat ne igraat navi dobro....kockite im se poklopija...inace igraat totalno ne kordinirano nikakva sinhronizacija nemaat u tim....i se vadat na individualen skill....

Па воопшто за да создадеш тим треба да имаш индивидуален скил. Неможе да си нуб а да играш во про-тим како што е Na'Vi :D
Инаку коцките им се поклопија 10 меча по ред - да :cool: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom