Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нерешено. Ќе се игра пак утре од 21:00 по наше времеАбе кој победи? Мн обврски и немав време да го гледам финалето
Да не беше пандата немаа шанса да истераат толку колку што истераа.Vcera ja gledav, steta so nemase 5ta partija(tiny io duoto e premnogu op na pro scenava).
Inace DkPhobos e eden od najdobrite brewmaster igraci vo svetov momentalno.
Купуваш MKB и толку од таа стратегија...Да не беше пандата немаа шанса да истераат толку колку што истераа.
Треба нова категорија за пандата: anticarry.
За првиот дел од коменарот: па за тоа и се утепуваат со години наназад да го постигнат, да биде балансирана играта. Да нема стратегија што не може да се контрира.Купуваш MKB и толку од таа стратегија...
Панда не е антикери во лејт гејм и не ни може да биде.
Што skill/item build му праиш?
Што skill/item build му праиш?
Зависи со кои итеми старташ (претпоставувам дифолтното секира - штит), многу подобар избор ти е статс да ставиш еднаш или два пати пред да земеш улт, на сметка на вардот да речеме. И онака не ти користи многу на почеток, немаш мана за се да пуштиш, а вака ќе имаш за вртење + улт. Не дека ти оди лошо, ама пробај, мислам дека многу подобра опција ти е ова.zavisi od partija skoro sekoja partija idam razlicen build...ako vidam da imaat omni ta pugna da sakaat na ghost da se vadat repel shieldovi i slicno idam diffusial na primer ali vo site buildovi iam basher...a za skil build prva treta vtora prva treta ulty dva pati stats treta....prva nikad ne ja doskiluvam nepotrebna mi e
И јас сум за ова ама многу тешко, посебно на темава. Јас имам двајца, ми фали уште солиден офф и втор супортер ако си заинтересиран бујрум. Ми се игра ранкед со истата петорка цело време т.е. барем по 2-3 партии дневно.Jugg picker![]()
![]()
И дајте да напраиме party од 5 души, не мора lobby, ќе се зезаме normals![]()
Неќеш со мене бе?И јас сум за ова ама многу тешко, посебно на темава. Јас имам двајца, ми фали уште солиден офф и втор супортер ако си заинтересиран бујрум. Ми се игра ранкед со истата петорка цело време т.е. барем по 2-3 партии дневно.
Ти па се искрши од играњеНеќеш со мене бе?![]()