DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
oti da ne sakaat? Ami kako sakaja IceFrog da ima kopiranje na nivnata MApa (DOta), i HoN izleze... Malce ima promena ama 90 % E se isto .. samo ima nekolku novi heroi i nekoi ITEMCHINA.. pa nikomu nishto.. Taka da nema sho da my se lutat ako pravi matchmaking system...
Нема да му даат да работи на 2 места лол :D
Да гради конкуренција против Риот гејмс?
Мммммммммммм да. :)

едит: нема да му даат на тој Стив да работи на 2 места бе :D а не да не сака риот гејмс да ги копираат нив :), не си скапирал...

Абе ојте правете ја ХЛ2еп3 не ова...

Ако го стават GabeN како херој можи и ќе ја поиграм троа. xD

рекоа уште изненадувања ќе има, ваљда и хл ќе биде.

демек додека ја ќе играм некој ќе се замара да ми го глеа скринот и како ја губам/победувам додека ме води низ играта преку voice chat?

Да.
Ја би се замарал да учам некој другар, или некое рандом типче коа ми е досадно да играм...

Башка, замисли да напраат некоја акција као, профи играчите учат рандом фаци..
И си седиш си плешаш и vigoss пие водка и ти праи муабет кај да трчаш и шо да праиш О_О

Да.
Ја би се замарал да учам некој другар, или некое рандом типче коа ми е досадно да играм...

Башка, замисли да напраат некоја акција као, профи играчите учат рандом фаци..
И си седиш си плешаш и vigoss пие водка и ти праи муабет кај да трчаш и шо да праиш О_О

Отсекогаш сум се прашувал за што фантазираш додека пробуваш да заспиеш...:devil3:

Moze li nekoj da kaze koga ke izleze, beta dali ke ima? kako ke se plaka, ja procitav nekade deka ke bide kako wow plakanjeto mesecno

Moze li nekoj da kaze koga ke izleze, beta dali ke ima? kako ke se plaka, ja procitav nekade deka ke bide kako wow plakanjeto mesecno
Ќе искочи крај на 2011 почеток на 2012, ќе се плаќа, бетата ќе си биде затворена (не јавна) а начинот на плаќање не е одлучен.
Следниот пат користи гугл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom