DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Има огромна разлика помеѓу инстант damage и damage over time, така да споредбата со еклипса ти нема благе везе.
Второ, бкб, ghost, force staff и било каков disable тотално го ебе хускарот, променава не му ги решава најголемите проблеми и затоа сеуште е најсрање бескорисен херој у цела игра. Бладсикер е покорисен од него.
BKB, ghost (wtf??? huskar scepter ulti + ghost = instakill), force staff и било каков disable тотално го ебе хускар и уште пола херои во играта. Но додека одредени херои ги купат тие ајтеми Хускар само ќе ги јавне и ќе им изнаебе се' живо.

Early. Game. Hero.

Последно уредено:
^Early game на Хускар ќе му го земам Зевс, доволно ми е едно ботле. После 3 лвл нема да ми се доближи :)

btw ако гледаме така early game многу корисни се и Axe $ Spirit Breaker.

Huskar e sranje neznam so se furate tolku....paga ko niso...

Леле сефте газење со KOTL! Со новиов апдејт само него и Lich ќе ги играм, добри бафови добија.

^Early game на Хускар ќе му го земам Зевс, доволно ми е едно ботле. После 3 лвл нема да ми се доближи :)

btw ако гледаме така early game многу корисни се и Axe $ Spirit Breaker.
Зевс против Хускар, а? Фино... Затоа ти си во Normal skill bracket и се чудиш зошто губиш одредени партии.

btw, ѕирни го делот "Worst versus".

И не ти го сфаќам делот со Axe & Spirit Breaker.

Зевс против Хускар, а? Фино... Затоа ти си во Normal skill bracket и се чудиш зошто губиш одредени партии.

btw, ѕирни го делот "Worst versus".

И не ти го сфаќам делот со Axe & Spirit Breaker.
Значи зборуваме за ирли гејм, и како би го успорил фармот на хускар до 5-6 левел.
И кога веќе нема да има добар фарм на почеток, после е просто речено камиказа :)
А тоа што зевс е најслаб против хускар е на ниво на партија. Ти велам, еден ајтем (ботле) ми е потребен да не го оставам хускар крипец да фати до 6лвл. После е друга прича.
http://dotabuff.com/matches/634374622
Еве една партија после новиот пач. Со рики го умрев хускар, а урса од мака ливна на крај на партија.

Значи зборуваме за ирли гејм, и како би го успорил фармот на хускар до 5-6 левел.
И кога веќе нема да има добар фарм на почеток, после е просто речено камиказа :)
А тоа што зевс е најслаб против хускар е на ниво на партија. Ти велам, еден ајтем (ботле) ми е потребен да не го оставам хускар крипец да фати до 6лвл. После е друга прича.
Еве една партија после новиот пач. Со рики го умрев хускар, а урса од мака ливна на крај на партија.
Епа кога ќе го умреш Хускар со Зевс дојди пак пиши. А урсана гледам колку бил корисен во другиот тим со 1.6 K hero damage....

klasika nubovi....

Ако сака некој да се трејднеме да ми даде Dragon scale HUD ја да му дадам Necropolis HUD нека ми пише ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom