DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
samo so si napraiv rekord....16 partii po red igranje bez pauza i stanuvanje....it was fucking intense

Оти бе тропате глупости за фаник?Дај жити се не ме нервирајте и избришете дота.Фаник слаб бе,нормални сте? Игра позиција 3,воедно и најтешката.Многу е подобар од лох а куроки со одредени херои е подобар од арс-арт. Лох јадеше г***а за на'vi и нема никогаш да се врати.

Каков Дарк Сир и Баунти игра Фаник, вие слаб бил. Клок скоро никогаш не сум го видел да игра, може да се каже дека има малце лимитиран број на херои со кои е одличен, но сепак врши работа.

Давам ајтеми за ковчези број, #1,2,3,4 #22, #26 И #11

Ако имате некој аднете ме,

#1,2,3,4, 22, 26 - 2 ковчези - 1 common, 7 - 1 Uncommon , 24 - 1 Rare

#11 Invoker Chest 1 Kовчек - 1 Uncmon , 4 ковчега - 1 Rare, 20 Ковчега - 1 Клуч

ИЛИ 1 КЛУЧ за 75 од било кој од овие серии на ковчези
па аднете ме

http://steamcommunity.com/id/sickjoce

994325_638854426133196_2114821289_n.jpg

Извините што се умешувам од никаде, не сум играл Дота 2 години можеби а ги следев сите натпреварувања. Сакав да прашам, дали игра уште Fear? col.Fear му беше првиот тим кај што се прослави па после играше у други познати тимови.

Извините што се умешувам од никаде, не сум играл Дота 2 години можеби а ги следев сите натпреварувања. Сакав да прашам, дали игра уште Fear? col.Fear му беше првиот тим кај што се прослави па после играше у други познати тимови.
Последен пат беше EG Fear,најверојатно е сеуште...

Последен пат беше EG Fear,најверојатно е сеуште...

ЕG се распаднаа затоа што не се квалификуваа на TI3, а пред некој ден го гледав на стрим EG.DEMON и спомна нешто дела пак ќе се враќаат стариот EG али не е сигурно ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom