DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
дали ми се чини или имаше нубови по партииве?
кој кур пуштил нубови да се натпреваруваат за 1 милион prize money..
кога веќе сме кај prize money
9XrxF.jpg

now THAT'S A WHOLE-FREAKING-LOT!!1one!1

дали ми се чини или имаше нубови по партииве?
кој кур пуштил нубови да се натпреваруваат за 1 милион prize money..
кога веќе сме кај prize money
9XrxF.jpg

now THAT'S A WHOLE-FREAKING-LOT!!1one!1
Ајде Ајде само напред нека премине конкурентноста во тоа кој појше пари ќе дава по натпревари ја сум за :pos:

Ама Prize Pool што значи вкупниот износ на пари кој ќе биде поделен на тимовите според рангот кој ќе завршат, сепак се многу пари, прво место може и повеќе од милион да земат. :eek:

дечки не си ласкајте : ))))

16 тимови кои се натпреваруваат се најдобрите дота тимови во светот , ова е дота2
играта им беше дадена на играчите 1месец пред турниров, така да кој играч колку си се навикнал ...

еве ви распоред за денес:
http://dota2.com/tournaments/international/schedule/Thursday/
денес сите натпревари ќе бидат стримани и коментирани
http://dota2.com/tournaments/international/

следен неизвесен нема да глеаме до Na`Vi - M5

Не разбирам, имаат некој рестрикции за бирање херои или се само ептен намќори!
не видовме една партија со Пуџ,Морф,Скорп,Блод,Војд,Вајпер,Тајни,Екс,Разор,Тинкер,Зевс...

Не разбирам, имаат некој рестрикции за бирање херои или се само ептен намќори!
не видовме една партија со Пуџ,Морф,Скорп,Блод,Војд,Вајпер,Тајни,Екс,Разор,Тинкер,Зевс...

Првата беше со Tiny... :D

Според Eurogamer (имале краток разговор со Gabe Newell), играва ќе излегува 2012 и ги разгледуваат можностите за играта да биде F2P. Веројатно бетата ќе биде отворена што поскоро по завршувањето на Gamescom (исто така, твит од еден коментатор кој бил на gamescom : "Looks like the DoTa2 Beta will go live on Monday")

Ми се допаѓа што за денеска ги средија сите проблеми, и досега сите игри се многу поинтересни, посебно OK.Nirvana.Int - iG. Единствено нешто што не ми се допаѓа дека истите херои цело време ги вртат...

Како и да е...звуците од типот, mega kill, wicked sick, double kill итн... се сеуште тука. :sneaky:

Голема грешка направија Moscow 5 последнава партија, сторм кога им го утепаа на крајот, затоа и ја изгубија партијата...

Еден ward тотално ја смени целата игра... Инаку мислам дека M5 можеа да одбранат и да направат push / Roshan, целосно да ја сменат играта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom